Hocam benim şansıma ölü piksel çıkmadı, monitör geldiği gibi ilk test ettiğim özelliklerden birisi buydu, ölü piksel sitesinde farklı renklere de baktım ama...
Arkadaşlar şimdi çok önemli ve basit bir soru soracam ve eminim ki bu sorunun cevabı konuya giren herkesi tatmin edecek.
Şimdi 1klık bitcoin alırsak 19...
Hocam çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Color Temp Warm da kullanmayı seçtim, sizdeki ayarı yapınca ekran biraz soğuk geldi açıkçası, birde gama...
Hocam alınmaz. Cihaz tv diye bir youtube kanalı var ve o kanalın discord kanalı var bence laptop alacaksanız oraya danışabilirsiniz, ben çok absürt bir...
Hocam ben konudaki modelin aynısını kullanıyorum, 6 nisanda incehesaptan 5600 TL'ye almıştım. Monitörümde şu an kırmızı renklerde pikselleşme oluyor ve...
Tek slot ram takılı sanırım, çift slot olsa daha akıcı olur ve çift slotla 150 üstü rahat ve stabil alınabilir ki bu da yeter bence çünkü ekranı besliyor.
Hocam kusura bakmayın ama sizin attığınız hiç alınmaz bence, rtx 4050 ekran kartı olan bilgisayara 1600p ekran koyan, bu fikri ortaya atan, bu fikri...
cs2 oynadınız mı hiç?
1747301755
Hocam 14 veya 15 dü hatırlamıyorum ama bu günleri geçmeden önce yasal olarak "ürünü beğenmedim" diyip iade edebilirsiniz...