Eskiden bazı modellerinde ciddi kronik sorunlar vardı ama artık yok diye biliyorum. Oyun oynayanların snapdragon alması tavsiye ediliyor onun dışında aman...
Geçen hafta aldım ben de bir tane ölü piksel çıktı ama üçüncü kontrolümde gördüm anca açıkçası beni rahatsız etmediği için iade etmedim. Çoğu kişide birden...
Bana biraz pahalı geldi, Kasım'dan sonra sistemler çok zamlandı, bu işlerden anlıyorsanız tavsiyem tek tek toplamanız bence bir de öyle bakın. Benim attığım...
Deluxe sanırım bazı item ve skill'leri önceden açık olarak sunuyor. Ben çok ekstrem bi' şey görmedim, amacım da zaten hikaye ve ona bi' etkisi yok diye...
He deyip geçin boşverin arkadaş pembe tablo çiziyor. anlamıyorda, bnm yorumlarımı okuyun siz bir zahmet. Hala 4000 serisi ucuzlayacak diyor .
Daha önce...
Amazon USA'dan koleksiyonluk iki ürün aldım kapıda toplam 400 TL gümrük vergisi ödedim açıkçası ürünleri uzun zamandır almak istediğimden parayı ödedim...
Hocam zaten ölü piksel bende çıkmadı diyenlerin çoğu düzgün kontrol etmediğinden yok zannediyor. Aslında bilmemek daha iyi çünkü normal görüntüde özellikle...