Türkçe yama ile oynarsan tabiri caizse "I run" ı "ayran" olarak çevirmişler. Bu sebeple türkçe yama ile oynanması tavsiye edilmiyor. Yani şu an bazı...
Eğer sürücülerden sonra sorun devam ediyorsa birçok ihtimal var, en muhtemel olanlar şunlar :
* PSU gücü yetmiyor
* PSU dan GPU ya giden kaploda bir sorun...
Evet 1 ay öncesine göre fark olduğu doğru ama dediğiniz gibi bir fark yok. 45 değil 47K diyelim, 47 K ya tamamlayana kadar hala gayet kaliteli parçalar...
1 Ay önceki sistemi şu an toplamak istesem 1,5-2k daha pahalıya geliyor. Ekran kartı artarken işlemci azalmış, buna çok takılmaya gerek yok. Halen 40-45k...
Örneğin imzamdaki sistemi ben 1 ay önce 55 e topladım. 9900X yerine 9700X ve 64 GB ram yerine 16 GB ram e inersen zaten kafadan 10k cepte kalıyor. 4060TI...
Flash boot aracılığı ile kurarsan zaten linux silinecektir ayrıca silmene gerek yok, sadece windows kurulumunda kurulum yapılacak diski linux un olduğu disk...
Malesef diğerlerini direkt olarak kullanmadığım için bir şey diyemem, dediğim gibi incelemelere bakarak aldım ve en mantıklısı bu seçenek olarak gelmişti.
Sorununu daha açık ifade eder misin? Şifreyi unutmanla windows 11 e dönmenin alakası nedir? :D Eğer çift boot kullanıyorsan Windows 11 den diğer işletim...
Alırken ben de 2k bütçe ile bakmıştım bence en mantıklısı buydu, youtube da bu kamera için de diğer kameralar için de inceleme videoları mevcut. İlgili...