neden hocam bu seviyede de rakibi yok gibi duruyor
1763745819
bana da tutardan dolayı sistem değişim yapmıyor dedi farklı cevaplar veriyorlar umarım bu...
Evet şimdi sipariş edebilirsiniz dedi ben de yeni sipariş geçtim değişim gibi oluyor bir nevi ama hediye kartı olarak. Servis zaten amazon devletten güvenli...
Siparişi değişime çeviremedi ama siz tekrardan satın alın satıcısı amazon olan ürün biz size aradaki farkı vereceğiz dedi 30 binden stokta var şuanda amazon...
Değişim seçeneği yok hocam iade var sadece ben iadeyi seçtim amazondan gelen çok fazla ürün kırık çıkıyor benimkinin ekran çalışınca çizgileri çıktı servis...
Bugün subwofer sorunu için ekip ben evde yokken geldi, kardeşimin söylediğine göre üzerinde sünger olan 3 küçük plastik parça takılmış, az önce denedim...
aynı gün 2 saatte kurduran da var hocam, servis işi bölgeden bölgeye değişir gir şikayet vara en güvendiğin markayı yaz bak nasıl yüzlerce lanet okuyan...
Özellikle detay kontrol ederek her bir ayari yapmaya çalıştım renk patlaması vs olmaması açısından. Şu an iyi duruyor tabi zamanla ince ayar yapılabilir...
kamerada bile çok çok iyi duruyor hocam tam siyah gibi ama bu local dimming ayarını yüksek yapmak genel görüntüdeki detayları öldürüyor mu?
Sağolun hocam...
Hocam hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan. Hiç bu aradaki fark verileri gözle görülmeyecek kadar olur mu? Kendi alt modelleri arasında bile görülüyorken...
Bu değerlerin pratikte farkı çok az oluyor sanırım. 30 bin liralık samsung Oled monitörümün yanında 5 de 1'i fiyatlı Va Panel Viewsonic monitörüm var aynı...
valla kanka bana karşı çıkayım derken beni doğrulamışsın mevzu bulunduğu fiyat zaten c7k ile yani 3katı fiyat farkı olan ürünle kıyaslaman komik yada çoğul...
Merhaba 65 inç hepsiburada üzerinden aldim. Ses ve görüntü bence fiyatına göre muazzam. Apple TV ile kullanıyorum. Dolby vision ve bi kaç ayar yapınca oled...