doganbey06 isimli üyenin son içerikleri

1. D

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

benimkinde de var ama umrumda bile değil tükettiğim içeriklerin hiçbirinde rahatsız olmuyorum.
  2. D

422 12 bit yapınca bir fark oluyor mu ben yaptım da anlamadım gibi bir şey
  3. D

bende kırık ürünü cuma verdim aynı gün yeni sipariş verdim yeni ürün pazartesi teslim edildi şuan kullanıyorum. İkisini de kolay gelsin getirdi ilk getiren tek kişiydi ikinci ekip iki kişi büyük araçla geldi değişik bir standart. Bu arada iade ettiğim ürünü de cumartesi aldılar şuan iade...
  4. D

Pc üzerinden yaptığım testlerde yerel karartma çok farkediyor. Orta yaptığınız an siyahlar grileşiyor yüksek yaptığımda oledden farkını anlayamıyorum (yanında oled monitörüm var.) Renklerde de çok fark yok, parlaklık zayıf gibi ama ayarlardan 60 üzerine çıkınca yapay bir parlaklık oluyor...
  5. D

Ankaradayım. Kolay Gelsin getirdi ilk gelen panel içerden kırıktı dıştan değil yeni gelende sorun yok şuan Pc'ye bağladım lakin hdmi 3 girişinde 4k açmıyor sadece 1080p hdmi1'e taktım 4k açıldı neden böyle anlamadım. Kolay Gelsine gelince bende büyük arabayla 2 kişi geldi doblo gelmedi normalde...
  6. D

Tv kuruldu bu sefer sağlam çıktı. Ses testi yaptım triboss aqua diye onun basslarında titreşim oluyor ama genel izlediğim şarkılarda vb. hiçbir sorun göremedim adele rolling de açtım sıkıntısızdı ve ses seviyesi baya yükseliyor. Muhtemelen benimkinin de subwooferda sorun var ama kullanımımı...
  7. D

21 Kasımda gelen ürünümün ekran paneli kırık çıktı Amazona tekrar iade ettim. Aynı gün sipariş verdim yenisi bugün geldi. (30 binden aldım amazon aradaki farkı vereceğini söyledi.) Diğer ürün daha yolda amazona varmadı yenisi geldi bakalım umarım sorunsuz çıkar kutuda bir problem gözükmüyor...
  8. D

bende aynısını almışım ama kutusu siyah içinden de kitapçık çıkmadı.
  9. D

votech pro mu bu aparak ileri geri gelebilen
  10. D

İyi de hocam 30 üstü başka TV diyorsun en yakın mini LED TV 50 binden başlıyor. 35 e şu alternatif var desen eyvallah 30 a çıkan adam onu düşünsün.
  11. D

neden hocam bu seviyede de rakibi yok gibi duruyor 1763745819 bana da tutardan dolayı sistem değişim yapmıyor dedi farklı cevaplar veriyorlar umarım bu sohbet kayıtları duruyordur sorun çıkarmazlar tabi yenisi sağlam gelirse....
  12. D

Evet şimdi sipariş edebilirsiniz dedi ben de yeni sipariş geçtim değişim gibi oluyor bir nevi ama hediye kartı olarak. Servis zaten amazon devletten güvenli bir şey olmaz yenisini gönderirler onu da ben kurmaya geleceğim dedi. Bakalım hasarlı ürün kutuda bekliyor iade talebi oluşturdum evden...
  13. D

Siparişi değişime çeviremedi ama siz tekrardan satın alın satıcısı amazon olan ürün biz size aradaki farkı vereceğiz dedi 30 binden stokta var şuanda amazon tekrar sipariş geçtim korkum yine kırık gelmesi bu sefer veririm bir daha almam
  14. D

Değişim seçeneği yok hocam iade var sadece ben iadeyi seçtim amazondan gelen çok fazla ürün kırık çıkıyor benimkinin ekran çalışınca çizgileri çıktı servis tutanak tuttu biz tutanağı bildireceğiz dedi bana fotoğrafını çektirdi. evden iadeye tıkladım. maalesef indiirmli ürün alma hakkımız...
  15. D

Amazondan aldığım ürün kırık geldi rezalet bir kargoculuk değişim de yok iade mi yapacağız sadece?
Geri