❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Amazonla görüştüm, değişim süreci başlatacaklarını söyledi. Değişim Linkini Tarafıma mail yolu ile bildireceklerini belirttiler.

agalar 30k şuan alınır mı sizce beklemeli miyiz tavsiye eder misiniz

agalar 30k şuan alınır mı sizce beklemeli miyiz tavsiye eder misiniz
Yapıştır gitsin hocam. Kararsızlık kötü. Eğer üstüne çıkıyorsan başka marka model bakarsın. Yoksa bu da iyidir.

Yapıştır gitsin hocam. Kararsızlık kötü. Eğer üstüne çıkıyorsan başka marka model bakarsın. Yoksa bu da iyidir.
hocam çok haklısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

karşıma birde şu çıktı qled falan

neden hocam bu seviyede de rakibi yok gibi duruyor

Amazonla görüştüm, değişim süreci başlatacaklarını söyledi. Değişim Linkini Tarafıma mail yolu ile bildireceklerini belirttiler.
bana da tutardan dolayı sistem değişim yapmıyor dedi farklı cevaplar veriyorlar umarım bu sohbet kayıtları duruyordur sorun çıkarmazlar tabi yenisi sağlam gelirse....

Beyler kurulum için video göremedim ama kanal tarama yaparken hiç kanal bulmuyor

sesi gayet yeterli dostum kötü felan degil yani bu fiyata makul sesde bozulma vs bir şey yok

Ben servisi aradım kendım kurulumunu yaptım garanti sürecide devam ediyor baktım Nort bayou duvara askı aparatı aldım 1000 tl kendim duvara monte ettim
Garanti sürecine nerden bakıyoruz, bana mesaj geldi ama siteye girmiyor

Seri no nerede yazıyor arkadaşlar

Geri