yucexzzers
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 306
Dün sabah 8de oluşturdum bugün gelmişler öğleden sonrane zaman kayıt oluşturmuştunuz hocam
Dün sabah 8de oluşturdum bugün gelmişler öğleden sonrane zaman kayıt oluşturmuştunuz hocam
Yapıştır gitsin hocam. Kararsızlık kötü. Eğer üstüne çıkıyorsan başka marka model bakarsın. Yoksa bu da iyidir.agalar 30k şuan alınır mı sizce beklemeli miyiz tavsiye eder misiniz
hocam çok haklısınYapıştır gitsin hocam. Kararsızlık kötü. Eğer üstüne çıkıyorsan başka marka model bakarsın. Yoksa bu da iyidir.
karşıma birde şu çıktı qled falanYapıştır gitsin hocam. Kararsızlık kötü. Eğer üstüne çıkıyorsan başka marka model bakarsın. Yoksa bu da iyidir.
Alma tabi ki.agalar 30k şuan alınır mı sizce beklemeli miyiz tavsiye eder misiniz
neden hocam bu seviyede de rakibi yok gibi duruyorAlma tabi ki.
bana da tutardan dolayı sistem değişim yapmıyor dedi farklı cevaplar veriyorlar umarım bu sohbet kayıtları duruyordur sorun çıkarmazlar tabi yenisi sağlam gelirse....Amazonla görüştüm, değişim süreci başlatacaklarını söyledi. Değişim Linkini Tarafıma mail yolu ile bildireceklerini belirttiler.
varsa digi modül çalışıyor mu yorum yaparsa sevinirim alm
Aynısıbende var. İş görğyor. Ama görüntü mini led kadar olamazhocam çok haklısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
karşıma birde şu çıktı qled falan
Garanti sürecine nerden bakıyoruz, bana mesaj geldi ama siteye girmiyorsesi gayet yeterli dostum kötü felan degil yani bu fiyata makul sesde bozulma vs bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben servisi aradım kendım kurulumunu yaptım garanti sürecide devam ediyor baktım Nort bayou duvara askı aparatı aldım 1000 tl kendim duvara monte ettim
28 kasımda tekrardan indirime girme ihtimali çok yüksek. Next indirimler için takipte kalın diyor.Alan varsa digi modül çalışıyor mu yorum yaparsa sevinirim almayı düşünüyorum