Hocam biz üçümüz kurbanız şu an hiç olmazsa birbirimizi bilgilendirelim valla çok az kalmıştı pc hocasıni almaya monitor bakiyordum şimdi yine başa döndüm
aslında o pc hocası güzel bir sistem ama asusun o serisi sorunlu olabilir. satan insanlarında sucu yok kartı onlar üretmiyor, teknoloji tamamen şans...
Hocam pc hocası 12 sistemi bende var 2 hafta falan oldu alalı herhalde. Gayet memnunum şuan coil whine sesi bendede var ama hiç kulak tırmalayan bişey değil...
Valla hocam alıp da memnun olan çok kişi gördüm ama CW sorunu olduğu bir gerçek o konuda şikayet çok bazı şeyleri göze alıp almak lazım alırsak yıl sonu...
Arkadaşlar merhaba 3 gündür beni görüyor olabilirsiniz sürekli aynı şeyleri soruyorum ama karar veremiyorum. Normalde Pc Hocasını bu sistemini gözüme...
Haklısın , ne yazık ki durum böyle..
https://www.incehesap.com/crown-hazir-sistem-fiyati-58351/
Şöyle bir sistem çıkarsa pc hocası 12 gibi içerisinde b650...
Bu sistemleri özelleştirdiğin zaman zaten F/P olayı neredeyse bitmiş oluyor.
Tamamen satış politikası gereği o parçalarla indirimli gibi koyup, sonra...
pc hocası 9 ve 12 gibi güzel sistemler çıksın uzun süre stokta dursun harika olurdu..
Bu sistemler uzun zamandır stokta ve kasımdan sonra genel zam geldiği...
Bu da doğru , yeni yıldan sonra zamlı şekilde satmak varken şimdi en fazla BİZ SİSTEM ÇIKARDIK demek için 3-5 tane az stok çıkarırlar belki :( onu da...
Valla biz bekliyoruz da yanlış yapıyormuşuz gibi hissediyorum yılbaşından sonra kar yapacakken neden F/P sistem çıkartsınlar ki o da var çıkartsalar bile...
yok bilgisayar açıkken hiç çökmüyor hiç bişe olmadı ama sadece açarken aradabir çöküyor. Bazenleri o psu yerinden kapatıyorum her şeyin fişini çekiyorum o...