cift simli cihaz aliyosun, btk cihazlari sirayla kapatiyo 4 deniliyo ama 5 ay kullandi benim kardesim ilk sim oyle kapandi, 4 ay kesin + si olur mu yine 5...
teşekkürler gece gece aklımda soru işareti kalmadı rahat yatarım şimdi fiyat bandını biraz daha aşağı çekip almaya çalışacağım 13ün altına düşmemeye çalışacağım
13t pro babamda var çok iyi cihaz bendeydi kendisine verdim 2 ay kullanıp ben şimdi napayım telefon acil çünkü telefonsuz olmuyor 1 haftadır bozuk elim...
fiyat isini birakcan ya 27.5 tu 128 12 tr sonra 30 a yukseldi arkadasim kutulu faturali 128 gb 12 yi 15 e aldi 30 dan 15 e dusun, iphone eskisi gibi altin...
yurt dışı alırım almasına rizede yaşıyorum zaten batum direkt yanımda gider alırım ama sonradan satması sıkıntı 1-2 sene kullanır satarım gibime geliyor r
androidde de bunu almasam alacagim tek cihaz mi13 t pro idi 144 hz oled 120w sarj aletiyle 10 dk da 0 dan 100 falan on numara maldi ama cok pahakiydi...
alma durumunda ciddiyim önceki telefonum kötüydü dediğim gibi çok bakmıyorum zaten gün içi 5 saat en fazla oda en fazlası yani xiaomi note 10 vardı bozuldu
ben 1.5 a gayet kaliteli 5000 mah megsafe power benk aldim, uzun zaman eve gelemeyecegim zaman isimi cok rahat goruyor.
Senin yerinde olsam yd telefona...
he bunlara ek ogrenecegin 2 seyide sana soyleyeyim eger almaya niyetin cok ciddiyse,
1- cok internet yiyor, androidden katbekat ne alak bilmiyorum ama...
ben sifir aldim 100 ken ful kullanimda oyun oynarken telefonun anasini aglayirken 2-3 kez takiyodum su an 83 su an da takiyorum. Haftanin 6 gunu ise...