bkz: kendisini çok iyi bilmiş gerçekten kendini zirve sanan egolu adam.
söylediği 10 şeyden 7si yalan, 2si şüpheli birisi doğru
bu adama çok güvenilmez...
durma konusunda
tofaşta durmaz, corollo da durmaaz, ieste durmaz, bu araclar bızden buyuk 26 27 yasında arabalar, babamın genclıgıne gelıyo adam 50 ye...
aga şimdi yürür mü dersen güncel çoğu araçtan iyi yürür. Ama durma konusunda aynısını söyleyemem tam bir ölüm makinesi. Çok hafif bir araç.
bir dünya...
Bizim bir tanidikta dacia logan var 4 ay önce arabası 400k kmdeydi geçenlerde geldi baktım 450k yapmış. Arabaya hiç motor yaptırmadı birde. Benim ustada da...
bizim mallik fena yoruyo :/
1790709118
ise gitcem 10 dk kalmis anahtari unuttum yari yolda aklima geldi geri dindum bide ise gev kaldim bisa gecmis bi omur
Vallahi bende böyleyim daha bu sabah evde gözlüğü unutmusum tekrar çıktım yukarıya gözlüğü aldım indim asagiya bu defa unutmadığım anahtari ikinci çıkışta...
ben evde her esyami kaybeden bi insanim. Disari cikmami tetikliyor da yane cuzdanimi gozlugumu kaybedeyim bi yere koyuyorum sonra yerine degistiriyoruk ilk...
ies dusunuyodum 400-500-600 yaziyolar cildirmislar. 200 e cincik gibi on 3 degisen her yeri boyali sase kule ic hatlar orijinal denilen 265 binde bi kirmizi...
kimlik 440 ehliyet 2115 tutcak gitcem 1.5 a airtagalcam cuzdana da nolur nolmaz telefon nomu birakcam belki insiyatifli birinin eline duser diye + gidecem...