powerbankim var zTen ugreen 1.5 domaldim 5-6 ay oldu ama onunda bi gun sarji bitiyo yavsak bilader aliyo goturuyo, aksam sarjini takmayi useniyom sarjda...
13 e 23 veriyo hepsi burada, uste de 15 istiyor. Sarjim cok hizli bitiyor harici bi derdim yok ama cok cok hizli bitiyo 81 pil, fuzuli masraf gibi geliyor...
bi süredir garsonluk yapıyorum size net diyeyim müşterilerim genellikle beyaz yaka çalışan umurlanrında bile değil masadan kalkarken sandalyesini geri...
tatilin, yolun falan nası iş işleyişini anlatır mısın hocam. Bende oraya girecektim, buraya girmeden önce ama maaşı az geldi 40 alıyom ben şu an da yemek...
sahıbınden ölü ilanları kaldırmaya bıle ugrasmıyor bunu sahıbnınden yapmıyo devlet mı ugrascak milyon tane capulcuyla
1788799185
bende memnun degılım 1k...
ktc ne hocam git lg wiew sonic flaan al sorun yasaaan destek bulmayacasakın aadam gıbı destek veren kokjlu mrakalara bkın fp idi zmaanında diğer markalar 5...
Bence herkesin unuttuğu asıl şey şu: Param Güvende dışında Sahibindenden satis yapilmiyor, Sahibinden’i çoğu kişi sadece ilan açmak ve müşteri bulmak için...
Ürünün alırken vergisi alınmış. Platform üzerinden satış yaparsam platform vergi ödüyor. Maaşımdan gelir vergisi desen zaten alınıyor. Diyelim borcum var ve...