1984 isimli üyenin son içerikleri

1. 1

1000 TL Civarı masa önerisi

Merhaba 1000-1200 tl arası bilgisayar masası yaptirmayi dusunuyorum ve ebatlari bu sekil de yapmak istiyorum sizce bir hata var mi ? Yazdigim ebatlar da hazir masa varsa ona da bakabilirim. Onerilere acigim. Boyut 180 cm. Genislik 75 cm. Yukseklik 80 cm
  2. 1

Pc çalışıyor görüntü gelmiyor

Aynı sorunu bir kere yasamistim, guc kaynaginin icini acip kontrol ettim ve icerisindeki bir tane kondansatorun yandigini fark ettim yeni psu alip denedim pc sorunsuz calisti eger ki senin psunun garantisi bitmisse sen de yaptigimi deniyebilirsin bitmediyse psuyu garantiye gonder.
  3. 1

Bu fiyata Bu sistem + monitör almayı düşünüyorum 134.000 + 30.000

Youtube'a baslayacaksan bu fikri iyi dusunmen lazim gecmiste birden fazla kanalim vardi, algoritmayi bilmeme ragmen kanallarim az izleniyordu ve ben de soguyup birakmistim. Eger bu sistemi almandaki asil amac youtube'a baslamaksa gercekten hayal kirikligi yasama olasiligin cok fazla ama dersen...
  4. 1

Sistem geliştirme İşlemci tavsiyesi

Bence Ryzen 5 5600 almalisin 5600x ile aralarinda cok az bir performans farki var ama fiyati 5600'dan daha pahali bence bu fiyat farkina degmez. Direkt 5600 alip yoluma bakardim.
  5. 1

20K Sistem Tavsiyesi

Buna goz atabilirsin: https://www.gaming.gen.tr/urun/235009/blade-3070-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  6. 1

VG27AQ1A VS TM27DQI hangisi?

Onlari onermemin sebebi 2k olmasi degildi. Sadece senin attiklarindan daha iyi olduklari icin onerdim.
  7. 1

VG27AQ1A VS TM27DQI hangisi?

Atmis olduklarini yorumlayacak olursam asus monitorleri surekli ghosting olu piksel vb sikayetler aliyor diger markayi duymadim bilinmeyen markadan uzak dur. Onlar yerine onereceklerim bunlar...
  8. 1

7.000₺ civarlarına 2k monitör bulabilir miyim?

Bunu al arkana yaslan. https://www.sinerji.gen.tr/aoc-238-24g2zu-240-hz-05-ms-freesync-premium-full-hd-ips-oyuncu-monitoru-p-44081?gclid=Cj0KCQjw4s-kBhDqARIsAN-ipH2w5Kx7NEwc0yurKx7TAEeRZmW_ID0YUX8ouA-pzv-qSImWtSLw8XIaAla_EALw_wcB
  9. 1

1080p monitör tavsiyesi

Bu butceye bulabilecegini zannetmiyorum bulsan bile ölü piksel, ghosting vb sorunlarin olacagini goze alarak alman gerekir. Buna ek olarak ikinci elden uzak dur sebebi ise 6-7klik monitoru tutupta kimse 2k paraya satmaz mutlaka bir sorunu vardir.
  10. 1

10KG DUMBELL ÖNERİSİ

Plastiklerden uzak dur cunku elin terlerse kayip ayagina/yere dusebilir veya ucu sivri bir yere carpip patlayabilir onun icin ustune biraz para koyup metal olanlarindan al ve calisirken mutlaka eldiven kullan.
  11. 1

RTX ekran kartı önerisi

Anladım peki indirime girmesini mi bekliyim yoksa hemen alıyım mı ? Bu siteyi pek bilmiyorum, indirim falan olur mu bilmiyorum ondan soruyorum
  12. 1

RTX ekran kartı önerisi

Merhaba onerdiginiz sistemi sepete ekleyince 16k olan sistem bir anda kdv ile birlikte 17.300 oluyor bu neyden kaynaklaniyor acaba ? Bu kadar kdv almalari normal mi sizce ?
  13. 1

RTX ekran kartı önerisi

Benim sistem toplerken dusuncem su sekil de: Ekran kartı: Rtx İslemci: Ryzen o yuzden Rtx'li sistemi almayi dusunuyorum
  14. 1

RTX ekran kartı önerisi

Tamamdır bilgilendirme icin tesekkur ederim.
  15. 1

RTX ekran kartı önerisi

Tamam oyleyse hazir alayim. Hazir sistemler de bir parcayi guzel koyup diyer parcayi kotu koyduklarindan dolayi kararsiz kalmistim yarina kadar bekliyim guzel sistemler onerilirse alirim.
Geri