RTX ekran kartı önerisi

Tesekkur ederim. Sizce yukari da atilan sistemle bu attiginiz sistem arasinda hangisi daha performansli olur ? Cunku aralarinda fiyat farki var.
Ben olsam mugello sistemi alırım. Çünkü hem fiyat farkı var hemde ilerki zamanlarda anakart değişmeden işlemci yükseltebilirsin nova sistemi öneren arkadaşlar ise büyük ihtimal ram hızı için tercih etniş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam mugello sistemi alırım. Çünkü hem fiyat farkı var hemde ilerki zamanlarda anakart değişmeden işlemci yükseltebilirsin nova sistemi öneren arkadaşlar ise büyük ihtimal ram hızı için tercih etniş
Bu mantıklı ekran kartına bakılırsa https://www.gaming.gen.tr/urun/3004...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

• Beğen
Reaksiyonlar: 1984
Tavsiye icin tesekkur ederim. Sistemi inceledim fakat islemci oyunlar da yetersiz kalmaz mi ? Cunku butun pc toplayan kisiler ve oyuncular islemci olarak ryzen tercih ediyor.
çoğu oyunda çoklu çekirdekte biraz öndedir hocam intel yani güçsüz değil alınır

AMD tercih ediyorsan bunu da alabilirsin.
Merhaba onerdiginiz sistemi sepete ekleyince 16k olan sistem bir anda kdv ile birlikte 17.300 oluyor bu neyden kaynaklaniyor acaba ? Bu kadar kdv almalari normal mi sizce ?

silindi

Son düzenleme:
KDV ile alakası yok. Fiyatlar yükselmiş. Intel olan da yükselmiş.
Anladım peki indirime girmesini mi bekliyim yoksa hemen alıyım mı ? Bu siteyi pek bilmiyorum, indirim falan olur mu bilmiyorum ondan soruyorum

Geri