Aynen öyle güzel vakit geçirdim yalan yok ama son zamanları hep boştu vakit yiyordu insanlar rolden uzaklaştı sadece sosyalleşmek için oynuyorlardı vs. vs...
eğlenceli zamanlardı işten gelip yatana kadar rol yapardık ama ne düzgün sunucular kaldı ne de adam gibi rol yapanlar :)
çoluk çocuğu sunuculara alıp racon...
biri daha yazmış fivem gir diye genel rol terimlerini ezberle zaten gerisini getirirsin dc sunucularında fena goy goy dönüyor mutlaka arkadaş edinirsin
bende de aynı durum var sağ göğsüm sola göre biraz daha büyük bütün göğüs hareketlerini eşit ve izole yapıyorum ama demek ki bir kaçak var arada :geek...
kasa için gidesim geldi valla alıp kenarda tutmalık
birde bu fiyatlar normal şartlarda da kurtarıyor demek ki keşke herkes bu fiyatlardan satış yapsa :)
bana göre G30 iş adamı arabası gibi geliyor. G20 daha çok genç arabası ki zaten aynı motor var G30 hantal kalır
G20 alıp şöyle güzelinde stage 1 attır...
e sim kullanıyorsan onlar desteklemiyor diye biliyorum ki bence geçmenin aman aman bir artısı yok deli gibi internet gidiyor
sınırsız paketin varsa başka
köye fiber getirdiler her 20 metre de bir direklerde fiber hat var fakat bizim yaptırdığımız evi es geçmişler 8 ay önce sürekli arayarak darladım anca bela...