Hocam yazılım olarak diyorsan şuan yazılım uyumluluğu en iyi cihazlar huawei cihazlar bunu biliyorsun değil mi? yazılım pil uyumu bile en iyi cihaz deniyor. samsung biliyorum senelerce kullandım ve şuan kardeşim s24 kullanıyor. 5 bin tl daha fazla verip s25 al diyorsun yani
1776850665
banka...
iphone dan sonra en iyi Stabilizasyon huawei de. sadece eksi yönü işlemcisi güçsüz olması. vivo sevmiyorum kamerası sahte çekiyor gibi duruyor, şuan oppo kullanıyorum artık başka marka kullanmak istiyorum. hocam telefon 42 bin tl ona göre değerlendir. ve daha dün tanıtıldı
1776752926
Huawei 90...
google servisleri kendi app içinden kuruluyor eskisi gibi değil arkadaşta 80 ultra var sorunsuz kullanıyor. imei atmaya gerek yok 4 ay farklı telefon kullanırım veya 3 bin tl imei atılıyor. ve ekosistem buradada çalışıyor sorunsuz tabi dizer miyim bilmem
1776723937
benim için sorun yok...
Netspeed - millenicom - gigaspeed - gıbırnet bu firmalara bakabilirsin yeni geçenlere ucuz oluyor 3-4 ay. bunların hepsini kullandım ben memnunum hiç sorun yaşamadım zamlar hariç, sorunlar genelde ev ankastre ve modemden oluyor. bunlar yeni ve sorunsuz ise kolay kolay sorun yaşanmıyor😂
Şuan...
1000 mbps den 50 mbps düşmek kötü yapar insanı :ROFLMAO: :ROFLMAO: , siz en iyisi comnet 1000mbps fiber geçin 12 senelik peşin verebilirseniz çok daha uygun olur, veya netservices 200 mbps fiber 350 tl 2025 temmuza kadar geçerli onada bakabilirsiniz
Vdsl hizmeti idare eder, ben kullandım bir sorun yaşamamıştım. sadece gıbırnetin müşteri hizmetleri bazen trip atabiliyorlardı:ROFLMAO::ROFLMAO:
Gıbırdan 1000 mbps fiber mi almıştınız, gıbırda 1000 mbps eskiden 1000 TL'ye yakın para istiyordu galiba, şuanda 2000 tl istiyorlar