1aque isimli üyenin son içerikleri

1. 1aque

İşlemci her zaman %100 kullanılıyor.

Dostlar bilgisayarıma format attıktan sonra görev yöneticisinden performans sekmesine girdiğimde işlemcinin çok yüksek hızlarda ve %100 şekilde kullanıldığını gördüm bu normal mi? Normal değilse ne yapmalıyım?
  2. 1aque

Display portumun baş plastiği kırıldı.

çıkarıyordum birkaç parçası kırıldı üst kısım ile alt kısım ayrıldı
  3. 1aque

Display portumun baş plastiği kırıldı.

Ekran kartına takılan display port kısmının fotoğraftaki gösterdiğim kısmı kırıldı yeni bir display port alırsam herhangi bir display port alabilir miyim yoksa display port alırken dikkat etmem gereken monitörle ilgili hususlar var mı? Monitörüm Lenovo G24-20 165 Hz 1920x1080 buna göre de bir...
  4. 1aque

Bilgisayarda siyah ekran veriyor

Bilgisayarda çözünürlüğü veya ekran yenileme hızını değiştirdiğimde birkaç saniyeliğine siyah ekran veriyor ve o çözünürlüğe veya yenileme hızına geçiyor bu olması gereken bir şey mi yoksa düzelebilecek bir şey mi?
  5. 1aque

VALORANT ÇÖZÜNÜTLÜK DEĞİŞTİREMİYORUM

Valorant'ta çözünürlüğü 4:3 almak istiyorum ama niyeyse hz değeri düşüyor 165 hz monitörüm var ama 4:3 düşünce 75 hz oluyor 1280x960 almak istiyorum.
  6. 1aque

Kasami nasil temizlemeliyim

Elimde kompresör yok kasa tozlu cok degil biraz fanlari sac kurutma makinesi ile temizlesem bir sikinti cikar mi??
  7. 1aque

Anakartimda pump girişi yok

arkadaki egzoz fanın girişini söküp sıvı soğutma fanlarını taksam kasadaki hava sirkülasyonunda sıkıntı olur mu
  8. 1aque

Sıvı soğutmanın fanlarını cha fana baglayamiyorum

Anamartımda cha fan üzerinde egzoz fan bağlı sıvı soğutmanın 2 fanı var ve çoğaltıcı sadece 2 fan için uygun anakartım Asus prime a620m-k sıvı soğutmam corsair h100 ne yapmalıyım?
  9. 1aque

cha fan kısmına egzoz fan bağlı ve benim fan birlestiricim 2 taneyi birlestiriyor
  10. 1aque

sys fanı anakartta bulamadım anakart asus prime a620mk bide rgbleri anakartta nereye baglayacagim
  11. 1aque

Merhabalar anakartim asus prime a620mk,sivi sogutmam ise corsair h100 anakartimda cpu fan girisi var sys fan girisini bulamadim anakartimda pump girisi de yok montajını yaptim kablolama kismini anlatir misiniz? tesekkurler
  12. 1aque

Yeni termal macun almalı mıyım?

Yeni sıvı soğutma aldım. Şuan AMD'nin stok soğutmasını kullanıyorum içinde termal macun var işlemcimin (eğer gerek olursa işlemcim ryzen 5 7500f ve sıvı soğutma corsair h100) termal macununu yenilemem lazım mı yoksa kalsın mı. Stok soğutmayı çıkardıktan sonra termal macunu temizleyip yeni...
  13. 1aque

yeni bir PC alacağım

Yeni alacağım pc bir hazır sistem. Ürün linki https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS Bilgisayarda galax ekran kartı var hakkında çok bir bilgi sahibi değilim ve...
  14. 1aque

Sıvı soğutma hakkında bilgi almak istiyorum

Donanım Arşivi YouTube kanalındaki son videoda tanıtılan hazır sistemden bahsederken "Sıvı soğutma paranızı biriktirip alabilirsiniz." gibi bir şey söyledi. Sıvı soğutmayı araştırdım sıvı soğutma 240,280 ve 360 gibi ne olduğunu bilmediğim şeyler ile ayrılıyor bu sayılar neyi ifade etmektedir...
Geri