Yeni termal macun almalı mıyım?

1aque

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni sıvı soğutma aldım. Şuan AMD'nin stok soğutmasını kullanıyorum içinde termal macun var işlemcimin (eğer gerek olursa işlemcim ryzen 5 7500f ve sıvı soğutma corsair h100) termal macununu yenilemem lazım mı yoksa kalsın mı. Stok soğutmayı çıkardıktan sonra termal macunu temizleyip yeni termal macun sıkayım mı? Yaklaşık 6 aydır duruyor termal macun.

Yeni sıvı soğutma aldım. Şuan AMD'nin stok soğutmasını kullanıyorum içinde termal macun var işlemcimin (eğer gerek olursa işlemcim ryzen 5 7500f ve sıvı soğutma corsair h100) termal macununu yenilemem lazım mı yoksa kalsın mı. Stok soğutmayı çıkardıktan sonra termal macunu temizleyip yeni termal macun sıkayım mı? Yaklaşık 6 aydır duruyor termal macun.
Aldığın sivi sogutucu da zaten termal macun olur .

Hali hazırda olan macundan kastın şuan işlemcinin üstündeki macunumu diyorsun ? İşlemci soğutucusunu söktükten sonra artık o macunu yenilemen gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,313
Üyeler
190,891
Son üye
Crspy25
Geri