Üstteki yazı neden şimdi gitmiş bilmiyorum da onu 1 hafta önce yazmıştım 1 haftadır gayet normal gidiyordu ve bugün yine aynı şeyi yaptı napmalıyım? Aldığım...
Açıkçası bu sorunun temel sebebini bilmiyorum. Normalde ekran kartı fanları yazılımıyla ayarlı gelir. Bence iade mümkünse yapabilirsin veya değişim... Onun...
Şöyle bir durum var zaten (1 hafta sonra yine nüksetti delircem) nvidia overlayde 2200-2400 rpm görünürken nvidia appte 3840 görünüyor.
gpu için firmware...
Misal şu anda sistem gayet stabil ve %5-10'luk sapma miktarıyla (sıcaklık arttıkça sapma azalıyor) fan curve ayarlarıma uyuyor.
Ama neden bir anda kendi...
Hayır başta bunu yaptı ve ben de çözüm olarak fan curve ayarlamayı denedim ama 1 gün dayandı ve şu an ayarları hiçe sayarak devam ediyor. Tüm bunlar olurken...
5070 Ti Galax 1-click OC ama uygulamasını bulamadım indirmeye çalıştığım sürücüye de güvenilmeyen yazılım uyarısı aldım emin olamadım.
O yüzden fan curve...
Fan curve ayarlamak problemi çözmedi nasıl çözüleceği konusunda hala bir fikrim yok. Dün düzeldi gibi oldu ama sonra bugün bilgisayarı açtığımda yeniden...
MSI Afterburner'la fan curve ayarlamama rağmen bugün yeniden aynı hata bilgisayarı yeniden başlattığımda oldu.
GPU Fan 1 %40 görünüyor ama 3800 rpmlerde...
Bende de belli bi derecenin altında 0 fan açıyor normalde ama arada böyle rastgele nedenini bilmediğim bir şekilde ortadaki fan dışındaki fanlar max RPM...
internette var mı bu 0 db ayarı
1756073167
581.08 deyim şu anda denerim ama rastgele olduğu için kendi kafasına göre arada yapıyo bayağı sürüyo sonra geri...