1HydrOxide1 isimli üyenin son içerikleri

1. 1HydrOxide1

Bilgisayarda GPU %0 yükteyken GPU FAN 4000 RPM de çalışıyor Yardım

Haklısınız hocam şu an sadece konforu etkileyen bir problem da dediğiniz gibi voltaj sıkıntıları varsa fanın motoru yana da bilir o da sıkıntı teşkil ediyo ne de olsa. 3800 Rpm ya ekstrem değer ya da sahte değer zaten kart normal çalışırken değeri hesapladım. 3000 civarları bi max rpmi var...
  2. 1HydrOxide1

Yok sadece MSI Afterburner ve XTreme Tuner Plus var. Gigabyte kartlarındaki kronik fan sorunlarını gördüm redditte baya yabancı forumlarda var hatta ordaki fan grafiğini kullandım ama control center'ını indirmedim. 1757001859 Ekleyeceğim ya sorunun buradan kaynaklı olduğunu düşünüyorum diye...
  3. 1HydrOxide1

Valla şu an PC'yi geri açtım takıp parçaları fan eski haline geri döndü tahmin ettiğim gibi portlardaki temassızlık bu sorunu çıkartıyor gibi görünüyor çünkü portlara biraz bastırdım dişi uçları. Yine nüksetme gibi bir durum olduğunda iletişime geçip değişim talep edeceğim yüksek ihtimalle...
  4. 1HydrOxide1

İçine takılan dişi uç var ya o içinde öbür dişi uçlardan daha fazla oynuyor. Yer çok dar çıkartacak kadar güç uygulayamıyorum.
  5. 1HydrOxide1

Hocam merhaba portlardan en soldaki gevşek biraz ama çıkartmayacağım kadar dar bir yerde sorun bunda olabilir mi? https://drive.google.com/file/d/18qukIymyfToBGvcvFr2NMGNjvcUA7Mur/view?usp=drivesdk @LegendaryCrazy
  6. 1HydrOxide1

Bu gösterdiğiniz kabloları tak çıkar yapmam garantide bir ihlale neden olmaz dimi? Tavsiyelerin için sağ ol hocam bi dinlendikten sonra sistem çıkarıp geri takma işlemini deneyeceğim tabi ama işe yaracağından emin değilim pek. @LegendaryCrazy
  7. 1HydrOxide1

Hocam ekran kartının neredesinde bu fan bağlantı yerleri foto varsa atabilir misiniz? Msi afterburner yöntemlerini zaten önceden denediğim için çalışmadı. Ya fan kontrolcüsü arızalı ya da temassızlık var mümkünse fan bağlantılarını atabilir misiniz? @LegendaryCrazy
  8. 1HydrOxide1

Hocam valla kartı Temmuzun 10’u civarında aldım iade hakkım var mı bilmiyorum ama değişim olayını deneyeceğim sırf bu zahmete girmeyeyim diye 4000 daha verip vereceğim Sinerjiden palit almadım sinerji sorunlu diye bu kart böyle geldi ne diyeyim sakınılan göze çöp batıyor işte. Ben sizin...
  9. 1HydrOxide1

Kendi uygulamasını da indirdim ve onda da advanced fan curve seçtim ama dinlemiyor 1. ve 3. fanın kontrolcüsü kendi kafasına göre çalıştırıyor fanları. Tak çıkar yapmayı deneyeceğim ama herhalde kötü kart piyangosunu tutturdum mecbur gaming genden iade/değişimle uğraşacağım. Ayarlarla oynamama...
  10. 1HydrOxide1

Fan curve ayarladığım 5070 Ti hala 3800 RPM'de fan açıyor yardım.

Üstteki yazı neden şimdi gitmiş bilmiyorum da onu 1 hafta önce yazmıştım 1 haftadır gayet normal gidiyordu ve bugün yine aynı şeyi yaptı napmalıyım? Aldığım siteden değişim mi talep edeyim? 1756839376
  11. 1HydrOxide1

Şöyle bir durum var zaten (1 hafta sonra yine nüksetti delircem) nvidia overlayde 2200-2400 rpm görünürken nvidia appte 3840 görünüyor. gpu için firmware nasıl bulacağım dediğiniz şeyi afterburnerdan yaptım şimdi ama ekran kartı biosu falan bunları hiç bilmiyorum. altta videoyu koyacağım...
  12. 1HydrOxide1

Misal şu anda sistem gayet stabil ve %5-10'luk sapma miktarıyla (sıcaklık arttıkça sapma azalıyor) fan curve ayarlarıma uyuyor. Ama neden bir anda kendi kendine heyheylenip neden kendi kendine çözüp normale döndüğünü çözemiyorum.
  13. 1HydrOxide1

Hayır başta bunu yaptı ve ben de çözüm olarak fan curve ayarlamayı denedim ama 1 gün dayandı ve şu an ayarları hiçe sayarak devam ediyor. Tüm bunlar olurken ortadaki fan GPU Fan 2 olarak geçiyor ve normal dönüyor yukarıdaki resimde yazdığı gibi. 1756235045 XTreme Tuner Plus diye bir şey var...
  14. 1HydrOxide1

5070 Ti Galax 1-click OC ama uygulamasını bulamadım indirmeye çalıştığım sürücüye de güvenilmeyen yazılım uyarısı aldım emin olamadım. O yüzden fan curve ayarlarını MSI Afterburner'dan yaptım.
  15. 1HydrOxide1

Fan curve ayarlamak problemi çözmedi nasıl çözüleceği konusunda hala bir fikrim yok. Dün düzeldi gibi oldu ama sonra bugün bilgisayarı açtığımda yeniden aynı hatayla karşılaştım Gördüğünüz gibi %40 görüyor Gpu Fan 1 i ama rpmde 3800 yazıyor çözemedim. YARDIM LÜTFEN
Geri