evet onu indirmedim
1739302421
hespini bağladı diye biliyorum
1739302456
am5 olan ışıklı bir anakart öneriniz var mı 4 ram slotu en az 7000 mhz matx anakart
kendisi sekronize bir şekilce calışıyor kasayı ben toplamadım kotrol için ekstra kablo bağladı ama sanırsam o yeterli olmuyor dediğiniz kadarıyla
1739301703
msi centerde algılamadı
Merhaba arkadaşlar sistemime vatandan geçen hafta color master spectre 240 ml svı soğutucu aldım ve kasama sığmadıgı için kasayı da Segotep Brawe W1 ile değiştirdim kasa ve sıvı soğutucu ARGBSİ uyumlu açalışıyor ancak kontrol edebliecegim bir yer yok kontol etmeyi geçtim ışıkları aç kapa...
Herkes r 5 7500f alın diyor ancak benim fikrimce ve bir çok makaleye göre çok ısınan bir işlemci ekstra sıvı soğutma ile tabii ki sıcaklık değeri düşük olacaktır ancak işlemci yenileme yapmak istiyorsan almışken daha üst modelleri almanı öneririm r 7 7600× veya r7 7700 gibi işlemcileri almanı...
Arkadaşlar merhaba dün akşam hiç bir sıkıntı yaşamadan kullandığım bilgisayarımda bugün sabah drop sıkıntıları yaşıyorum ve sadece oyunda degil masa üstünde bile drop yiyor garip bir şekilde işlemcim ryzen 5 7500f ekran kartı colorfull Rtx 4070 ultra 12 GB 16 GB 5600 MHz ram