- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sembol var evet ordan da programlar indir gibi seçenekler var ama hangisini indircem onu bilmiyorumAlıntıyı görüntüle
galiba bu sembolden yüklemeniz lazım
bu sembol var evet ordan da programlar indir gibi seçenekler var ama hangisini indircem onu bilmiyorumAlıntıyı görüntüle
galiba bu sembolden yüklemeniz lazım
evet onu indirmedimmystic light indirin hocam galiba indirmemişsiniz siz direkt şeyi
hespini bağladı diye biliyorumKontrolcüyü de anakarta bağlamak gerek ve openrgb ile tam çözülür.
Anakart ile kontrolcü arasına kablo bağlamıyorlar ve kablo da çıkmıyor genelde.evet onu indirmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hespini bağladı diye biliyorum
gitiğim bilgisayarcı da öyle dedi kendisi bağladıgını söyledi eğer bağlamamışsa sizin önerebileceginiz bir kablo var mıAnakart ile kontrolcü arasına kablo bağlamıyorlar ve kablo da çıkmıyor genelde.
Böyle bir şey alman lazım. En ucuz olanını al. (Bir tanesi boşta kalıyor)gitiğim bilgisayarcı da öyle dedi kendisi bağladıgını söyledi eğer bağlamamışsa sizin önerebileceginiz bir kablo var mı
teşekkürler hocam diğeri ni de kasa için kulanmam gerekir miBöyle bir şey alman lazım. En ucuz olanını al. (Bir tanesi boşta kalıyor)
Bir tanesi anakarta bir tanesi kontrolcüye diğeri de boşta kalıyor.teşekkürler hocam diğeri ni de kasa için kulanmam gerekir mi
Anladım hocam teşekkürlerBir tanesi anakarta bir tanesi kontrolcüye diğeri de boşta kalıyor.