Ben teşekkür ederim. Keşke bu pse has özellikleri başka oyunlara da gelse de ömrüne değil işlevine bakacak kişilere önersem kolu ama malesef. Şu ana kadar...
Trigger titreşimi dediğiniz gibi çok güzel ama asıl satış noktası olan haptic feedback ve adaptif trigger özellikleri PlayStation oyunlarında oluyor zaten...
Pc için uyumluluk sorunları var ve kullansanız dahi xbox kolundan avantajı yok. Bahsettiğim kolların tamamı pc oyunculuğu için hem xbox hem de dualsenseden...
brom valla ben de 9. nesilden başladım xbox gamepad kullanmaya 2 yılı geçtikten sonra Lies of P oynarken driftlemeye başladı cihaz yani elektronik bu...
Hocam ucuz ve uzun ömürlü bir kol yok malesef, olsa önermeyi en çok ben isterim. Sarı siteden machenike g1 pro da bakabilirsiniz o da uzun ömürlü bir kol...
Trye geldiğinde alınır güzel kol, ama ekstra 2 tuş için daha pahalı olursa gamesir cyclone 2'den çok gerek de yok fazladan para vermeye bence
1744315737...
Cyclone 2 tmr ve tetik kilidinde micro switch ile önde, ama super nova da güzel hall effect de o kötü bir teknoloji değil hatta gene çok güzel ve uzun...
Hocam öncelikle joystickleri tmr triggerlar hall effect ve bi switch ile mouse click olabiliyor. Xbox ise hem trigger hem joystick potansiyometre kullanıyor...
Bu siteden alabilirsiniz, satıcı aynı zaten bilindik iyi bir satıcı
1744314410
Kablolu olarak gamesir kaleid kablosuz olarak gene gamesir cyclone 2 veya...
Gizala güvenilir bir site hocam, aynı zamanda gamesir cyclone 2 kullanıcısı olarak söylüyorum denediğim onca gamepad arasında açık ara en iyisi bu. Yanına...
3000e kadar ise bütçen gamesir supernova/gamesir cyclone 2 yönel. Xbox koluna dokunmazsın bile bunların yanında. Xbox kolu pille çalışıyor ve blueetoth...