Tekrar düşerse fiyat ben de alırım gibi, parolaparayı daha kullanmadım koleksiyona şak eklerim gulikitlerden birini
1746552798
Ama bu fiyata şu anda gamesir...
İlk sıra bence kesinlikle gamesir cyclone 2'de. 5000 tl bütçe demişsiniz, eğer aşıp flydigi vader 4 pro alamayacaksanız 6500e kesinlikle bence cyclone 2...
Gamesir supernova da alınır o fiyata, kk3 pronun rakipsizliği bitmiş biraz artık
1746551105
Geçen birebir aynısını düşünüyordum, sanırsam shooter 3 ve pro...
Bbw gale hall'ın combo versiyonunu öneririm. Marka olarak bigbig won daha iyi bir marka ve gale hall da güzel bir kontrolcü. Yarış oyunu oynamayacağınız...
Kral ne alacaksın bilmem ama xbox kesinlikle alınmaz ki xbox 9. nesil gamepadım var. Kronik drift sorunu var. Kullanıma göre değişiyor sorunun ortaya...
Nova lite daha eski, malzeme kalitesi daha kötü ve triggerlarında hall effect yok. Artık olarak şarj standı da yok. Yabancı incelemelerini okuyabilirsiniz...
O zaman gamesir Super nova öneririm. Hepsi tak çalıştır ve güzel kollar ama gamesir markası benim için en önde markadır her zaman. Aynı zamanda garantisi de...
Fantech shooter 3, bigbig won gale hall(özellikle combo versiyon), gulikit kk3 pro iyzico ile %10 indirimli oluyor
1746467204
Bir de 8bitdo ultimate 2c. Bu...