Eos pro kutu ve özellik açısından daha dolu gözükse de kronik sorunları var ufaktan. Denk gelmeme ihtimali de var ama ben riske etmezdim. Haricinde 8bitdo...
Xbox için xbox lisansı olan bir kol almanız gerekiyor. Onun için bence en iyi kollar gamesirün kablolu xbox kolları. Tek eksi yanları kablo kalan her yönden...
Hocam yarış oyunu veya trigger ile hassas ayar yapmanızı gerektirecek oyunlar oynamıyorsanız sorun olmaz sadece özelliğinden bahsediyorum. Bigbig won bu...
G29 çarklı sistem olduğu için daha sesli diğerlerinden. Moza r3 dd yani direct drive sistem kullanırken t300rs gt kayışlı sistem kullanıyor. Bu ikisinde g29...
G29un tek avantajı yanında vitesle beraber daha ucuza geliyor olması kalan her şey bunlarda daha iyi. Debriyajı takmaya uğraşmam vitesi de gene ayrı alırım...
Hocam şu şekilde diyeyim eğer ps kafeye gittiyseniz l2 r2 tuşlarının hissiyatını biliyorsunuzdur. Tuşlar o şekilde değil de mouse tuşu gibi hissettiriyor bu...
Hocam normal bir analog trigger olduğundan alıştığınız diğer kollar gibi bir hissiyat alamazsınız triggerlarda. Kol normalde güzel ama tamamen fps için...