K

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• K
      katipke, F/P gamepad önerisi lazım. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tekrar düşerse fiyat ben de alırım gibi, parolaparayı daha kullanmadım koleksiyona şak eklerim gulikitlerden birini 1746552798 Ama bu fiyata şu anda gamesir...
    • K
      İlk sıra bence kesinlikle gamesir cyclone 2'de. 5000 tl bütçe demişsiniz, eğer aşıp flydigi vader 4 pro alamayacaksanız 6500e kesinlikle bence cyclone 2...
    • K
      Gamesir supernova da alınır o fiyata, kk3 pronun rakipsizliği bitmiş biraz artık 1746551105 Geçen birebir aynısını düşünüyordum, sanırsam shooter 3 ve pro...
    • K
      Xbox düşünmeyin hocam yazık olur paranıza.
    • K
      katipke, Gamepad önerir misiniz ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bbw gale hall'ın combo versiyonunu öneririm. Marka olarak bigbig won daha iyi bir marka ve gale hall da güzel bir kontrolcü. Yarış oyunu oynamayacağınız...
    • K
      katipke, Gamepad önerir misiniz ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Shooter 3 güzel koldur alınır. Bigbig won gale hall ve gulikit kk3 pro da bakabilirsinlz
    • K
      Tetikler yumuşaktansa hareket mesafesi kısa hocam, ben de denedi yarış oyunlarında gerçekten zorluyor insanı
    • K
      Kral ne alacaksın bilmem ama xbox kesinlikle alınmaz ki xbox 9. nesil gamepadım var. Kronik drift sorunu var. Kullanıma göre değişiyor sorunun ortaya...
    • K
      Gulikit markasının kk3 max modeli. Gulikit baya bilindik ve kendi joystick modüllerini üreten ve aynı zamanda bunlarım ayrıca ps5/xbox gibi kollara...
    • K
      N11 üzerinden 3 taksitle satın aldım. Bir kaç günden elime ulaşır geldiğinde fikirlerimi yazacağım tekrardan cevap yazan herkese teşekkür ederim.
    • K
      Kk3max daha ucuza satılıyor gaming gen trde
    • K
      katipke, Pc için gamepad önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      2350 çok güzel bir fiyat. Aynı zamanda dediğim gibi gamesir gibi bir markanın ürünü. Hayırlı olsun şimdiden
    • K
      Nova lite daha eski, malzeme kalitesi daha kötü ve triggerlarında hall effect yok. Artık olarak şarj standı da yok. Yabancı incelemelerini okuyabilirsiniz...
    • K
      O zaman gamesir Super nova öneririm. Hepsi tak çalıştır ve güzel kollar ama gamesir markası benim için en önde markadır her zaman. Aynı zamanda garantisi de...
    • K
      Fantech shooter 3, bigbig won gale hall(özellikle combo versiyon), gulikit kk3 pro iyzico ile %10 indirimli oluyor 1746467204 Bir de 8bitdo ultimate 2c. Bu...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,744
Üyeler
173,415
Son üye
mustafaula777
Geri