Hocam Cs Go 2k 1440p very high ayarlarda ortalama fps 220. Tekrar girip test ettim 234. 5070 in ortalama fps i 230 😅 Rdr 2 indiriyorum şimdi onu test edeceğim.
Hocam henüz detaylı test edemedim. Warzone , Kingdom Come , Pubg , Cs , Rust , 7 Days To 2 gibi oyunları denedim biraz. Genel olarak fps çok dalgalı. Kimi...
boşta - valorant gibi oyunlarda hiç cw yok,spidermande 250fpse kadar hiç yok 250den sonra cw çıkıyor,fps ne kadar artmaya devam ederse cw de o oranda...
VRAM sıcaklığınız çok iyi hocam. Biraz yüklenin karta cw geçiyor genelde. Evet ani fps düşüşleri ve drop bende de çok fazla. Yeni sürücüler ile düzelecektir...
AMD bunun için bir açıklama yapmış. Yani normalmiş. GPU-Z güncellemesiyle düzeldi. Geceden beri güncelleme yapmaktan yoruldum. Bir tek sorun VRAM sıcaklığı...
Merhabalar , gece boyu uğraşlar sonucu (DDU ile temiz kurulum , sürücü güncelleştirmeleri , bilgisayara reset vb. işlemler) sıcaklıklar normale döndü. Kart...
Bu gece format atıp tekrar kurulum yapacağım. Msi afterburner harici programlarla da tekrae bir test edeceğim. Umarım yazılımsaldır. Hocam kasada egzoz...