• A
      AykutBayraktar, Gigabyte 9070 XT Isınıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam Cs Go 2k 1440p very high ayarlarda ortalama fps 220. Tekrar girip test ettim 234. 5070 in ortalama fps i 230 😅 Rdr 2 indiriyorum şimdi onu test edeceğim.
    • A
      Hocam henüz detaylı test edemedim. Warzone , Kingdom Come , Pubg , Cs , Rust , 7 Days To 2 gibi oyunları denedim biraz. Genel olarak fps çok dalgalı. Kimi...
    • A
      Hocam hiç bir şey yapmadım. 1741549833 12 taksit 43.000 tl :) OC yok hocam.
    • A
      Hocam benim de bir fikrim yok inan.
    • A
      Hocam çözdüm sadece VRAM 94 95 derecelerde bir de onu çözersem tamamlanacak. 1741549223 Hallettim hocam yoğun uğraşlardan sonra.
    • A
      Chipsetti hocam çözdüm. 1741548876 Hocam almak zorundalar ben 4080 imi 5000 serisi iptal etmiştim. (Etmez olaydım :))
    • A
      boşta - valorant gibi oyunlarda hiç cw yok,spidermande 250fpse kadar hiç yok 250den sonra cw çıkıyor,fps ne kadar artmaya devam ederse cw de o oranda...
    • A
      Hocam hotspota falan bakıp ısınıyor demedim. Konunun tamamını okuyun.
    • A
      VRAM sıcaklığınız çok iyi hocam. Biraz yüklenin karta cw geçiyor genelde. Evet ani fps düşüşleri ve drop bende de çok fazla. Yeni sürücüler ile düzelecektir...
    • A
      VRAM sıcaklıklarınız nasıl hocam ? Ben de performans olarak beklediğimi alamadım açıkçası. Fps im çok dalgalı. Coilwhine problemim 4 5 saat yükte...
    • A
      İtopyadan aldım hocam. Gigabyte Gaming Oc modeli
    • A
      AMD bunun için bir açıklama yapmış. Yani normalmiş. GPU-Z güncellemesiyle düzeldi. Geceden beri güncelleme yapmaktan yoruldum. Bir tek sorun VRAM sıcaklığı...
    • A
      Bir de kartın rops sayısında hata mı var çözemedim. GPU-Z de 64 rops gözüküyor. Anlıyorsanız destek olur musunuz? Rops konusunda bir bilgim yok.
      • IMG20250309182522.jpg
    • A
      Merhabalar , gece boyu uğraşlar sonucu (DDU ile temiz kurulum , sürücü güncelleştirmeleri , bilgisayara reset vb. işlemler) sıcaklıklar normale döndü. Kart...
      • IMG20250309175246.jpg
    • A
      Bu gece format atıp tekrar kurulum yapacağım. Msi afterburner harici programlarla da tekrae bir test edeceğim. Umarım yazılımsaldır. Hocam kasada egzoz...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,224
Üyeler
169,549
Son üye