Renz

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Renz
      Cevabınız için teşekkürler hocam. O zaman istemeye istemeye iade edeceğiz sanırım.
    • Renz
      Renz, ❌İndirim Bitti! GamePower Radus PAW3311 Mouse 699₺! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aynısı 2-3 ay önce satılan gamepower fenix modelinde de birçok kişinin başına gelmişti. Kronik bir sorun gibi duruyor, çözümü var mıdır emin değilim.
    • Renz
      Renz, MCHOSE G75 Pro Macro Nasıl Yapılır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam sağ alttaki macro recording kısmında senin yaptığın makrolar gözükür zaten. Oradan ayarladığın makronun üstüne fareyi getir. Makroya basılı tut ve...
      • 1768742747108.webp
    • Renz
      Ucuzdan pahalıya şöyle sıralayabilirim; bütçene göre bunlardan birini alabilirsin. Hepsi iyi, seni üzmez: GameSir Nova 2 Lite > Fantech EOS Pro II S >...
    • Renz
      Renz, MCHOSE G75 Pro Macro Nasıl Yapılır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Nasıl aktive edeceğim derken ne demek istiyorsun hocam? Hazırlayıp kaydettiğin bir makroyu klavyenin üstündeki herhangi bir tuşa ekledikten sonra o tuşa...
    • Renz
      Renz, Kapandı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Güzel mouse olduğu aşikar zaten, fiyatını hak eder mi tartışılır ama adamların amacı zaten f/p üründen çok premium ürün yapmak. Bana kalırsa da...
    • Renz
      Bugün forumda sürekli merak edilen mchose markasının L7 ultra modelini inceleyeceğim. A7ultraya da sahibim fakat özellikle bu modele yönelmemin sebebi hafif...
    • Renz
      N11 de %68 modelini buldum hazır kuponum vardı 1200 TL ye geldi aldım iyi günler yardımlarınız için teşekürler
    • Renz
      Renz, Ajazz ak680 alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam senin attığın klavye de manyetik değil manyetik arıyorsan şunlardan al, o bütçede en düzgün seçenek bu. https://www.akakce.com/arama/?q=aula+win&s=2...
    • Renz
      Renz, Ajazz ak680 alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://ajazzturkiye.com/products/k870t-pro-3-modlu-uyumlu-hot-swap-rgb-mekanik-klavye-siyah?_pos=1&_psq=k870&_ss=e&_v=1.0...
    • Renz
      Renz, 🔥İndirim GameSir Nova Lite 1.595,05TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tabii ki bu kıyaslanamaz bile. Bütçe biraz daha çıkarsa da Nova 2 Lite al. https://www.amazon.com.tr/s?k=gamesir+nova+2+lite&i=videogames
    • Renz
      Renz, Aula F75 Switchlerin Ses Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tabi hocam görünce atarım.
    • Renz
      çok teşekkür ederim hocam. Aslında uygun gördüğün olursa bana pm atarsan güzel olur, benim işten vakit kalmıyor bazı şeylere.
    • Renz
      Hayırlı olsun hocam güle güle kullan. Bir de ikinci el piyasasını takip edebilirsin. Sendeki switchlerin 45 lisini bazen uygun fiyattan satanlar oluyor...
    • Renz
      Ek olarak ajazz ak820 pro da düşünebilirsin...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,139
Üyeler
188,374
Son üye
Merto6
Geri