Renz

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Renz
      Renz, Kapandı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Güzel mouse olduğu aşikar zaten, fiyatını hak eder mi tartışılır ama adamların amacı zaten f/p üründen çok premium ürün yapmak. Bana kalırsa da...
    • Renz
      Bugün forumda sürekli merak edilen mchose markasının L7 ultra modelini inceleyeceğim. A7ultraya da sahibim fakat özellikle bu modele yönelmemin sebebi hafif...
    • Renz
      N11 de %68 modelini buldum hazır kuponum vardı 1200 TL ye geldi aldım iyi günler yardımlarınız için teşekürler
    • Renz
      Renz, Ajazz ak680 alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam senin attığın klavye de manyetik değil manyetik arıyorsan şunlardan al, o bütçede en düzgün seçenek bu. https://www.akakce.com/arama/?q=aula+win&s=2...
    • Renz
      Renz, Ajazz ak680 alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://ajazzturkiye.com/products/k870t-pro-3-modlu-uyumlu-hot-swap-rgb-mekanik-klavye-siyah?_pos=1&_psq=k870&_ss=e&_v=1.0...
    • Renz
      Renz, 🔥İndirim GameSir Nova Lite 1.595,05TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      tabii ki bu kıyaslanamaz bile. Bütçe biraz daha çıkarsa da Nova 2 Lite al. https://www.amazon.com.tr/s?k=gamesir+nova+2+lite&i=videogames
    • Renz
      Renz, Aula F75 Switchlerin Ses Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tabi hocam görünce atarım.
    • Renz
      çok teşekkür ederim hocam. Aslında uygun gördüğün olursa bana pm atarsan güzel olur, benim işten vakit kalmıyor bazı şeylere.
    • Renz
      Hayırlı olsun hocam güle güle kullan. Bir de ikinci el piyasasını takip edebilirsin. Sendeki switchlerin 45 lisini bazen uygun fiyattan satanlar oluyor...
    • Renz
      Ek olarak ajazz ak820 pro da düşünebilirsin...
    • Renz
      Hocam manyetik alıyorsan biraz daha güvenilir markalara yönel derim, mesela mchose olabilir. Mekaniklerde yazılım çok önemli olmasa da manyetiklerde biraz...
    • Renz
      5075b ler iyi ama şarjı çok yavaş doluyor diyenler var. Onun dışında bir sorununu görmedim. 2 yılda 5-6 switch yine fena değil bence. Daha uzun ömürlü bir...
    • Renz
      seiyayi cidden çok sevmiştim ama şanssızlığıma geldi sanırım, çünkü benden başka öyle bir sorun yaşayan görmedim. Bu arada sadece switch almak istersen...
    • Renz
      Leobogun henüz graywood v3 ve v4 ünu kullanmadım. Reaper, barbie bide seiya kullandım. Reaper ve barbie ses olarak aynı zaten ve ikisi de çok gürültülü...
    • Renz
      Hocam yani klavye kasası illaki bulunur acelen yoksa. Reaperlar seni tatmin etmediyse direkt klavyeyi iade et derim. Ama diyosan ki ben iade edip başka kasa...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,711
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri