Bugün forumda sürekli merak edilen mchose markasının L7 ultra modelini inceleyeceğim. A7ultraya da sahibim fakat özellikle bu modele yönelmemin sebebi hafif...
Hocam senin attığın klavye de manyetik değil manyetik arıyorsan şunlardan al, o bütçede en düzgün seçenek bu.
https://www.akakce.com/arama/?q=aula+win&s=2...
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan. Bir de ikinci el piyasasını takip edebilirsin. Sendeki switchlerin 45 lisini bazen uygun fiyattan satanlar oluyor...
Hocam manyetik alıyorsan biraz daha güvenilir markalara yönel derim, mesela mchose olabilir. Mekaniklerde yazılım çok önemli olmasa da manyetiklerde biraz...
5075b ler iyi ama şarjı çok yavaş doluyor diyenler var. Onun dışında bir sorununu görmedim. 2 yılda 5-6 switch yine fena değil bence. Daha uzun ömürlü bir...
seiyayi cidden çok sevmiştim ama şanssızlığıma geldi sanırım, çünkü benden başka öyle bir sorun yaşayan görmedim.
Bu arada sadece switch almak istersen...
Leobogun henüz graywood v3 ve v4 ünu kullanmadım.
Reaper, barbie bide seiya kullandım.
Reaper ve barbie ses olarak aynı zaten ve ikisi de çok gürültülü...
Hocam yani klavye kasası illaki bulunur acelen yoksa. Reaperlar seni tatmin etmediyse direkt klavyeyi iade et derim. Ama diyosan ki ben iade edip başka kasa...