Aula F75 klavye kasası arıyorum, yani üstünde switch ve keycaps olmayacak.
Beyaz olması ve çalışır durumda olması lazım. Onun dışında akko 5707B Plus gibi...
Çalışır durumda gmk67 klavye kasası arıyorum. Beyaz olması şart, bütçe 500-800 durumuna göre değişir. Tam klavye parası isteyecekler zahmet etmesin lütfen.
Valla hocam dediğim gibi ona kesin bir şey diyemiyorum çünkü dediğim gibi switchten switche değişiyor biraz ama switchler arasında hiç sesi kesilmeyen...
Rengi çok güzelmiş. Setupum tamamiyle siyah olmasa iptal etmeyi düşünüp yönelebilirdim. Siyah renk ile kombolamakda istiyorum mümkün olduğunca.
1762724110...
Dediğim gibi hocam ben henüz kronik bir sorununu görmedim o klavyenin ama teknoloji şans işi sonuçta, kimse de çıkmaz sana çıkar. Öyle bir durumda da iade...
Tam aksine ben de hiç övüldüğünü görmüyorum son zamanlarda. Çoğu kişi normal mekanik switchlerden aşırı büyük farkı olmadığını söylüyor, hatta üstüne...
Resmini koyduğum tarzda beyaz ağırlıklı ama esc, space, enter gibi tuşlarında siyahlık bulunun keycaps seti arıyorum. Türkçe olma zorunluluğu yok, üstünde...
Ürünü kendileri ürettirmiyorlar çünkü logosu bile aolion ürünün toplu şekilde almışlar yurt dışından. Gamepower da öyle değildi durum kendileri logolarını...