Biraz araştırdım. Tazminatı, teslim alınmadan yatırmaları gerekiyormuş. Bizim şirket kurumsal bir yer olmadığı için IK'sı yok diyebilirim. Direkt patrona...
Rica ederim. Benim bildiğim kadarıyla askerlik nedeniyle ayrılacağınızı gösteren belgeyi (sevk ya da askerlik durum belgesi) işverene verdiğinizde çıkış...
Alabiliyorsun, tecili bozdurup yerin belli olduğu zaman verilen bir kağıt var. ( adını hatırlamıyorum ) Onu gösterdiğin zaman süreç başlıyor. Şuan nasıl...
cevabınız için teşekkürler. Tazminat alma kısmı tam olarak nasıl oluyor? askerlik ile ilgili belgeyi verdikten sonra ödemeyi ne zaman yapıyorlar? aylarca...
Açıktan üniversite okuduğum için tecilimin bitmesine daha çok var.
Şu anda çalıştığım iş yerinde 3 seneyi doldurdum.
Bu sene içerisinde tecilimi bozup, 2027...
aslında rgb zart zurt renkli şeyleri sevmem. PC Setup'ında bana göre ışıklı olması gereken tek şey klavye. Amacım renk değil zaten. Akşam ışık kapalıyken...
bu şekilde olan türler nasıl olur bilmiyorum. Klavyenin altında ışık var. Fakat keycaps'lar daki harfler&sayılar şeffaf olmadığı için karanlıkta nasıl...
Önceden Akko 5075S kullanıyordum. Resmini koyuyorum.
Gateron Sarı switch'ler kullanıyor. Kablolu bir klavye.
17 Eylül 2023'te 2.324 TL'ye satın almıştım...
Tak kullan kulaklığı değil. Ben nova 7 kullanıyorum. ekolayzer'ı doğru yapıldığı zaman çok iyi bir kulaklık. Bassları fln çok iyi. Nova 5 öyle midir bilmiyorum.