Orasını bilemiyorum. O şekilde konu açmak serbest mi bilmiyorum. Belki yasaktır emin değilim. Fakat özelden yazanlar fln olursa halledilir.
% kısmında, sen...
Eğer oyun alacak veya skin alacak arkadaşın var ise, nakit karşılığında ona oyunu veya skini biraz daha ucuza satın alabilirsin.
Bunun dışında 3. parti...
Aynı cihazı kullanıyorum. Geçen ay aldım. Çok sık telefon kullanmayan birisi için(ben), pil yeterli. Fakat elinize alıp gün boyu telefon kurcalayamazsınız...
Merhaba arkadaşlar, A23 kullanıcısıyım ve konuyla ilgilenen arkadaşlar belki konularıma denk gelmiştir bir süredir telefon almayı planlıyordum ve Samsung...
1.6TDCI - Manuel
1758702641
Eskiden bu şekilde her sene yeni araba çıkartmıyorlardı. Arabalar düzgünce test edilip o şekilde çıkıyordu. Fakat şu anda her...
Hocam bizdede Chery tiggo 7 pro max var şehirlerarası babam hep 110-120 arası gider çok nadir 140a çıkar 300km adana Kayseri yaptık Pozantı rampasida var...
Şu anda elimizde Ford C-Max 2017 model dizel araç var. Onu satıyoruz. Şimdi yazmanız iyi oldu. Yakın zamanda inşallah Ford Kuga almayı düşünüyoruz.
Fakat 3...