TV önerin iyi ama senin için daha iyi bir önerim var
[H3 id='Onvo+65OVF9250UQ+4K+Ultra+HD+65+165+Ekran+Uydu+Alcl+Google+Smart+QLED+TV']Onvo 65OVF9250UQ 4K...
müsait bu zamanda bu televizyon hakkında yorum yapabilir misin lütfen?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DYPD8WS5?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
@Excalibur47
Önce inç yani TV'nin büyüklüğü senin fiyata en iyi ve zaten en yüksek 65 inç var iyi bir büyüklük ama bu sana kalmış bir şey zaten, ve sonra çözünürlüğe...
Espor tarzı oynuyorsal 2K 540Hz al ama hikayeli oyunlar oynuyorsan 4K 240Hz daha mantıklı sonuçta hikayeli oyunlarda hareket hızı espor tarzı oyunlara göre...
Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
“Yorumlarda...
Herhalde ben eksik bilgi verdim sanırım, bence konuya şöyle giriş yapmalıydım galiba "YouTube daki teknoloji kanallarının bir kaç darboğaz la alakalı...
Dedim belki geçen sefer gereksiz bir cevap yazdında şu parantez içinde "bence mantıklı bir şey" deyiptte ne için mantıklı olduğunu söylemediğin için bu sefer...
Takılma ve framtime sorunlarını çözmek için ama her darboğaz senaryosunda bu problemler o olmaz o ayrı konu. Darboğaz genelde abartılan ve fazla anlam...