Ben olsam son kez Windows Update'in kendi WHQL sürücüsünü denerim, düzelmezse hiç uğraşmadan garantiye yollarım. 3 haftalık cihazın bu kadar naz yapması...
NVIDIA Broadcast filtrelerini tamamen kapatın, HyperX NGENUITY üzerinden firmware güncellemesi ve kulaklık-dongle eşlemesini yeniden yapın. USB dongleı da...
Hocam gecikmenin ana sebebi büyük ihtimalle TV’nin görüntü işleme süresi. TV’lerde monitöre göre input lag çok daha yüksek oluyor. Önce TV’de varsa game...
Hayır. Kırmızı reçete bile muaf sebebi değil. Ne rdmler var muaf alamıyor. Kendini kesen mi dersin, bana cin musallat oldu diyen mi. Dayak mevzusu da yok...
Tek başına plak olması direkt askerlikten muaf yapmaz hocam. Önemli olan elde/kolunda hareket kısıtı, güç kaybı, ağrı veya işlev kaybı olup olmaması...
▰▰▰ HEPSİBURADA OEM PAKET FIRSATLARI BAŞLADI ▰▰▰
Türkiye'nin Oyun Bilgisayarcısı PcKolik'den oyunculara PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİTLİ bu haftaya özel OEM...
Saf FPS için 27 1080p çok mantıklı değil, pikseller belli oluyor. Ben olsam direkt 24.5 360 Hz+ alırdım. Dual mode monitörler kaliteli ama daha çok hem 4K...
İhtiyacı olan alır zaten adam sıcak fırsat paylaşmış ihtiyacı olup faydalanabilen varsa ne mutlu , niye bu agresif tarzda yorumlar yapıyorsunuz anlamış...
kral iyi misin? şirketler kazanacağına halk kazansın diye gördüm paylaştım
1776030491
tamam kral sen alma fiyat hatası diye madalya da takarlar ve sürekli...