hocam nextin 65 inçi destekleyen tek aparatı var o da nextstar 4270 bana onu önerdiler. internette 300-500tl arasına bulunabiliyor. sizden 1000tl almaları...
CPU: Amlogic S905X4(ARM Cortex-A55) olduğunu düşünüyorum.
1762500613
Böyle bir kıyaslama oluşturdum, isteyenler burayı inceleyip kararını kendisi verebilir.
Hocam içinden A6 boyutunda bir kağıt çıkıyor, servis üzerine kurulum yaptığı tarihi yazıyor. Orada bir QR kod var. Onu okuttuktan sonra devamı geliyor...
Gayet yeterli. Bazı teknolojik ürünler zevk meselesi. Evin 2 odasında hava temizleyici var. Babam gereksiz buluyor, ben onsuz uyuyamıyorum mesela.
Gaza...
1000TL aldılar aparat dahil. Pazarlık bile yapmadım.
Doğru hocam. Aldım onuda, apple TV üzerinde kurdum. Paralı kanallar v.s var.
Onlar 2026 da imiş...
Hocam evin düzenine hanım karar veriyor :) O kalın perde isterse kullanırız, istemezse kullanmayız :D
Tüllerimiz var fakat sabah saatinden kaynaklı şuan...
Hocam size de hayırlı olsun videolara baktım, sizde arkada pencere olduğu için yansımayı tül yerine hafif kalın perde kullanırsanız bunun önüne biraz geçmiş...
Videoları çektim. Benim gördüğüm ile sizin göreceğiniz arasında çok fark var. Renkler şahane, geçişler süper. Işık süzmesi yok. Bonus olarak Dolby Atmos'u...
Videoları çektim. Benim gördüğüm ile sizin göreceğiniz arasında çok fark var. Renkler şahane, geçişler süper. Işık süzmesi yok. Bonus olarak Dolby Atmos'u...