teşekkürler hocam şuan temu veya aliexpresten şipariş versek ne oluyor acaba gümrüğe kalacak mı yoksa eski usulden devam mı olacak 6 şubata kadar karar...
Yok hocam estağfurullah bende okurken çok çok üzüldüm ama yazacak bir şey bulamadım asıl siz kusura bakmayın :( Böyle ************* insanlar ile birlikte...
savcıların geneli gereksiz egolu kibirli oluyor neden bilmiyorum ama çoğu şeyi kişisel algılıyorlar kendilerine yada makamlarına saygsızlık yapmadığım halde...
Hocam yeni yeni atlatmaya çalıştığım sahte borsa dolandırıcılığına uğradığım aklıma geldi tekrardan senin başına gelenleri de okuyunca. Ama bu savcıların...
yapacak bişey yok hocam olan oldu geçti bitti gitti çok teşekkürler. Ama bildiğim tek şey buna sebep olan herkesin çoluğu çocuğu var bir gün maddeye düşer...
değerli hocam elbette uzatmamak adına kısaca yazdım özet şeklinde olayın patlama anı savcının beni yanlış değerlendirmesi üzerine gelişti diyebilirim...
çok geçmiş olsun. Cidden yalnızca bizim ülkede yaşanacak cinsten şeyler. ikinci el de en iyi alışveriş yöntemi kesinlikle elden olan alışveriş. Küçük ilde...
sağolun hocam teşekkür ederim maalesef olan oldu bu olay olmadan önce onlarca 2. el alım satım yapmıştım fakat sonra düşüncem bambaşka oldu şuna yarı...
https://www.hepsiburada.com/ceramical-ms1-metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-beyaz-p-HBV00000Q7F85?magaza=Ceramical
hali hazırda kullanıyorum çok iyi masa...