orijinal hocam mousepad yeni aldım.
scyrox konusunda kararsızım. marka nasıl bilemiyorum, Razer DeathAdder V3 HyperSpeed daha safe bir seçenek olmaz mı?
yok hocam, mesela normal çeviriyorum, sanki duvara gelmiş de sınırına ulaşmış gibi sağa sola dönmeyi bırakıyor, ama yukarı aşağı iniyor. enteresan bir sorun.
Görseldeki mouse'u almıştım ama ara ara sensör takılması oluyor, yorumlarda yazan da olmuş demek ki yaşanan bir sorun. İadeye yollayacağım.
Mümkünse...
laptopta ethernet girişi varmış ben yok sanıyordum. olmadı ethernet bağlarım 😃 ben yine de sürücüyü usb'ye atayım, ethernetle uğraşmak istemezsem diye...
İlk kez windows laptop aldım bu yüzden birkaç sorum var.
Öncelikle, win11 usb'ye kurarken windows'un toolunu kursam yeter mi? chatgpt rufus kullan uefi...
onu görmemiştim hocam, artık iptal etmem zor kartlarda limit kalmadı, en kötü 5kya samsung 990 1tb alırım 1.5tb depolamam olmuş olur aynı paraya hem de...
ben iptal ettim hocam. ne olduğu belirli değil, şunu satın aldım sıfır kutu yükseltme yok aradaki farka kendim ssd alır takarım en azından hiç açılmamış...
arkadaşlar bu cihazın rami ssd'si satıcı tarafından yükseltilmiş, soru cevapta öyle yazıyor. sizce iptal etmeli mi? kullandığı ram ssd nedir bilinmez, bir...