ikisini de satın alıp kullandım, samsung buds 3 pro aldığımın ertesi günü durduğu yerde bozuldu, inanılmaz derecede kronik sorunlu bir cihaz araştırın...
o zaman bunu alin hocam ama mik sartsa barracuda x daha iyi bide surucu capi falan cok fark edecegini dusunmuyorum ikiside gaming yani muzikte hic bi ise...
dahili ses derken mikten bahsettiniz değil mi? ses kalitesi ve surround ses olarak düz model x'ten daha iyi diye biliyorum sürücü çapı thx spital audio...
fiyat hala aynı, alsam mı bilemedim, renk önemli değil bana fark etmez. 400 liraya kablolu havit almıştım da kulağımı sıktı. 2.4ghz razer mouse takılı bir...
orijinal hocam mousepad yeni aldım.
scyrox konusunda kararsızım. marka nasıl bilemiyorum, Razer DeathAdder V3 HyperSpeed daha safe bir seçenek olmaz mı?
yok hocam, mesela normal çeviriyorum, sanki duvara gelmiş de sınırına ulaşmış gibi sağa sola dönmeyi bırakıyor, ama yukarı aşağı iniyor. enteresan bir sorun.
Görseldeki mouse'u almıştım ama ara ara sensör takılması oluyor, yorumlarda yazan da olmuş demek ki yaşanan bir sorun. İadeye yollayacağım.
Mümkünse...
laptopta ethernet girişi varmış ben yok sanıyordum. olmadı ethernet bağlarım 😃 ben yine de sürücüyü usb'ye atayım, ethernetle uğraşmak istemezsem diye...
İlk kez windows laptop aldım bu yüzden birkaç sorum var.
Öncelikle, win11 usb'ye kurarken windows'un toolunu kursam yeter mi? chatgpt rufus kullan uefi...