spigen maalesef gözümde güvenilirliğini yitirdi, 1,5 sene kullandıktan sonra ürün bozuldu, servise gönderdim hepsiburadanın yeni ürün stokta olmadığı için...
Forumdan epeydir uzak kalmışım. 100W/5A kablo almanıza gerek yok. S25 FE için 60W/3A kablo yeterli. Şok markette satılan Neowise marka 60W kabloyu 100 TL'ye...
Orijinal kablo kendi kendine çürüyor. Düzgün bir markadan 60W kablo almanız yeterli. Hatta şok markette Asonic marka 60W kablo 100 tl. Test ettim, süper...
Hocam elimde tab s11 veya s26 serisi yok nasıl deneyeceğim bilemiyorum ? Bu teknoloji tab s10 plus için geçerliyse o şekilde deneyebilirim. Dediğinizi...
Ben teşekkür ederim. 3C ve FCC Sertifikasyon belgelerinden öğrendiğim kadarıyla Tab S10 serisinin SFC 2.0 modu için de 5A kablo gerekiyor.
Emin olmak için...
Sağ olun. S25+, Tab S11 gibi 3A kablo ile de 45W modunda şarj olabilen yeni Samsung cihazları da destekliyor mu? Bence uygun fiyatlı olduğu için birçok...
Samsun tab s9 cihazımda şimdi denedim hocam. Süper hızlı sarj 2.0 destekliyor hocam 5a kabloyla denedim bu arada.
1775217367
Cihazın malzeme kaliteside...