Değerli hocalarım ben de bu ürünü dün ince hesaptan aldım bu fiyat aralığında daha iyisi mevcut mu not VA ekran olması ilgimi çekti IPS’te Işık sızması ve...
Bu monitörü şu anda almak istiyorum ben olsam şunu alırım diyebileceğiniz bir bu segmentte monitör mevcut mu not monitörde hoparlör de varmış artı olarak
Arkadaşlar bu monitör yukarıda paylaşılmış fakat anlayamadım bu monitör kötü mü 2K monitör almak istiyorum bildiğim kadarıyla ışık sızması ve IPS glow...
Ama MSI‘da display 1.2 var LG‘de 1.4 artı LG de HDR 10 mevcut MSI da HDR 10 yok ve pivot olmayanı 4500 e görünüyor PTT AVM’de ama satıcı benim için önemli...
Bunun bu segmentte bir numara olduğunu düşünüyorum aşağıdaki yazıma da bakarsanız pivot olmayanını almak istiyorum 1000 TL daha uygun ortalama pivot olmayan...
Kralın bu olduğunu düşünüyorum ama bu bütçede bu segmentte bana da lazım ben bunun 27 inç olanını deneyimledim ağırlığıyla ayağıyla resmen baba ben bundan...
Arkadaşlar 2K ya da full HD monitör bakıyorum 7 bin 8000 TL aralığında M2 işlemcili Mac mini de kullanacağım şimdilik Mac mini nin desteklediği Euro track...
Değerli arkadaşlar bu fiyat aralığında 6000 TL civarları bu monitörden daha iyi bir seçenek mevcut mu sinerji bilgisayar YouTube kanalında incelemiş ve...
Arkadaşlar monitör arıyorum 27 inç aslında 2K olmasını isterim ama 2K bu fiyat aralıklarında düzgün bir şey var mıdır bilmiyorum özellikle 2026 model...
Arkadaşlar yeniden stoğa girer mi acaba bekleyelim mi yoksa böyle bir anda rüya gibi gelip geçen kaçırılmayacak bir ürün var mı şu anda bunu maalesef...