Tayfun hocam buyrun bir Asya ülkesinde inceleme. Belki siz bir şeyler çıkarabilirsiniz ben bir şey anlayamadım ürün yeni satışa çıktığı için pek inceleme...
@İbrahim-k Ve hikaye son buluyor, 0 ölü pixelli ve fabrikadan çıkar çıkmaz ilk benim açtığım ASUS TUF VG27AQ5A ile son buluyor.. hikaye burada bitti...
Bir kere gigabyte’ pivot bütün hareketleri destekliyor dünyanın önde gelen bilgisayar ana kart ekran kartı donanımları üreticisi olarak bilinen en tepedeki...
Arkadaşlar bu fiyat segmentinin kralı olabilir 7000 7500 TL’ye kırpılmış ktc h27t22c gibi eskide kalmış bazı asus vs almaktansa daha yeni satışa sunulmuş...
Hayır bozdoğan değil teknoklik idi yeni versiyon önünde logosu mevcut KTC yazmayan yeni versiyon ama dediğim gibi kırpılmış esas yeni versiyon işte bu bizim...
O dediğin Ktc nin iadesi tam da bugün onaylandı joystick düğmesi bozuk geldi arkasındaki kontrol düğmesi Yorumlarda kaç kişi iki hafta sonra adaptörü...
İkisini sipariş Edip yan yanına koyup değerlendirme yapmak lazım hem bu yeni üretim satıcı Hepsiburadaa’nın direkt kendisi yeni satışa çıktı daha önce...