Bu arada Işıksk sızması sıfır olan 24:25 inç monitör var ise ve kesin ise ben de sipariş etmek istiyorum bu arada ışık sızmasından kaçarken ölü pikselli...
Aynen dediğim gibi sorundan ışık sızmasından bahset meden 14 günlük cayma hakkınızı bildirmelisiniz ITOPYA‘ya fakat ütopya illaki sebebini soracaktır...
ITOPYA’ya Işık sızmasından dolayı iade etmek istiyorum derseniz buna istinaden direk servis süreci başlatırlar uzar da uzar fakat bunlar gibi direk kendi...
Ben yakın zamanda sekiz monitör denedim işık sızması olmayan IPS bir monitör denk gelmedi fakat kimin de biraz fazla kimininde minimum Işık sızması minimum...
Açık ve net bu c-3 değil C3 450 nit artı hoparlör artı Vesa display HD 400 sertifikası Bu Ktc ve Türkiye’deki distribitörü tarafından oluşturulan bir...
4800 TL’lik AOC 24G4HRE de ki gibi bir hoparlör ise bu c-3 modelindeki hoparlör neden iğrenç olsun neden açgözlülük olsun 6400 TL 6800 TL aslında ucuz da...
24 inç full HD’de 27 inç 2K çözünürlüğe yakın ekran küçüldüğü için netlik bakımından ayrıca AOC nin bu modelinin kaliteli olduğu kanaatine vardım kaliteli...