Ben mesela trabzondayım sanayideki parçacıları geziyorum baktım onlarda internetten sipariş geçiyor çok bir fiyat farkı yok ise oradan temin ediyorum...
İşte şuan bana parça fiyatını kaktırıyorlar 4000 işçilik ağır bakıma normalmi bilemiyorumda çok gibi yarım gününü ayırıyor bir usta sonuçta.
Parçaları en...
İşin sonu motor yemeye gidebilir hararet ws önemli çoğu parçanın orjinali önerilir yan sanayinin de iyi kalitesi. Hatta bazıları var orjinalinden iyi parça...
Yok şefim yani satarsamda tanıdığıma vermek istiyorum çok güzel bakımlı araç bende masraf ediyorum yabancıya gitmesini istemem çevremde vereceğim kişiler...
Kendim almam daha mantıklı evet ama trigerde sanmıyorum zaten renault 60-160 bin KM Arası kullanım süresi vermiş.
Biz korkumuzdan sık değiştiriyoruz önceki...
güzel cevaplamış dediğim gibi yağ mesela çok srun olmaz ama trigerin erken koparsa komle motor iner 5000 den kaçayım derken 50.000 binlik olursun aracında...
Hocam sanayi öyle bi meslek her tarafına para yazıyorlar parçaları al ben 4k ya takarım dediyse sorun yok al ve taktır alacağın parçalarıda alacağın yeri...
işte 13.500 Orjinal takacaklar.
8500 Yan sanayi takacaklar fiyatları düzleyelim 5000 TL Gibi fark var.
Ama devirdaim parçası örneğin yan sanayiyle orjinal...
Ustalardan çektiğimiz nedir birbirimize yardımcı olalım :)
Merhaba,Yeni bir araba aldım CLİO 4 Aracı alır almaz bakımlarını yaptırdım ama aklım triger...
İphone. Marka fanatikliği değil telefonu sosyal medya resim ve kararlılık için kullanıyorum bunu bene en iyi sağlayan iphone.
Yazılımı düzgün ve androidden...
hocam bu lastikleri cıkma alıyorum ankara sasmazdan :D lastikciler bunu bir merkez yeri var oraya getiriyor satılmıyor diye cıkmada ben cok uygundan...
Hocam yazmayı unutmuşum
Konu başlığınız yanlış neden mi?
Bu ülkede herkes herşeyden anlar, anlamadığı yerde düdüklenirsin :)
Ki anlayan da, anlamayan da...