2. klavye dimi yani oda gercekten iyi kuponlar ile 450tl ye kadar indirebiliyorum fiyati ama 3. klavyedeki bu renk modlari olmasi cok hosuma gitti yani
herkese merhaba arkadaslar. suanki sistemimde eski ofis klavyesi kullaniyorum ancak simdi elime biraz para gecti sistemin bi tek klavyesi kaldi zaten...
1080 veya ti eski ve mining çıkması kartın ömrü dolmuş elindeki kart yeni sayılır ve temiz güzel kart gerek yok zaten 1080p alıcaksan 3 3,5k lara bolca...
heeemm tamamdirr tesekkurler oyle gece gece iste kuruyom kuruyom bozuyom cok takilmayin
1772497251
ya bende bide sey sorunu var mc oyniom tamammi su...
herkese merhaba arkadaslar gece gece aklima birsey takildi sizlere danisayim dedim simdi ben gecen eylulde vatandan hazir sistem aldim sistemde 7600 var ben...
@erenitrium iPhone 12, 6 yıllık telefon. Mezarından kaldırıp kullanayım diyorsun. 4 GB RAM'i artık sıkıntı. Pili hiç iyi değil. 14-15k'ya Galaxy A56 alsan...
5-6 liraya 240hz full hd yada 180hz 2k monitör çekersin. 3-4 lira ekipmanlara verirsin kalan 20k küsür bütçeyede 2. el 5600lü bi kasa çekebilirsin o bütçede...
3-4 senedir kullanıyorum knk 256 gblık telefonun 200 gb hafızası dolu performans olarak bir kaybı yok tek sıkıntısı bataryasının küçük olması günde 2-3 kere...