evet hocam woledin hdri kötüymüş qd olede göre
1789059965
g81sften memnundum ancak bağlantı kopup geliyordu muhtemelen DSC teknolojisinden dolayı. mecburen...
LG 32GX870B-B
AI Settings: Off
Gamer Mode: 1
Black Stabilizer: 10
Brightness Level: Low
Contrast: 70
Sharpness: 50
Gamma: Mode 3
Color Temperature: Manual...
gray bandingten duramıyorum monitörde iade edeceğim. hdr kısmı da qd-oled gibi canlı değil. renkler daha parlak orada. bir daha woled'e dönmem ister tandem...
hocam titreme ve anlık flash problemi adapive-sync ve nvdia ayarlarından g sync kapatınca çözüldü.
karanlık ortamda parlaklık %30'da grayscale %95'te...
Benim icin monitör belki de ekran kartından önemli cünkü aldıgın şeye bakmanı sağlayan araç o. 5070 ti aldım 2k va panelden baktıktan sonra istedigimde oled...
merhaba arkadaslar monitör geldi bir kaç ayar sonrasında istedigim kıvamda 5070 ti ile kullanıyorum. internette henüz yeni oldugu icin detaylı kullanıcı...
mattaki kumlanma ve görüntünün özellikle beyaz ve parlak renklerde kirli gözüktüğünü biliyorum elimde zaten g81sf var en baba mat. ve evet katılıyorum cogu...
bu samsung gibi mat degil semi - mat ögrenmişsiniz bi mat gidiyor :D kişisel tercih meselesi ben ekranda kendi kafamı görmek istemiyorum. ayrıca son nesil...
hayırlı olsun hocam benim de yarın teslim edilecek bakalim g81sf'ten sonra nasıl olacak
1788698166
semi mat olarak geçiyor samsung gibi kumlanma yokmuş...
redditten genelde okuyorum youtube’da yabancı videolarına bakıyorum monitörlerin ancak çok bi bilgim yok eksileri hakkında, bu aldığım monitörün eksik...
fp olarak 40 civarında bence en iyisi. eksileri tabii ki var bi 41.5a satılan penta tandem msi 322urr değil ama şu anda bu fiyata bence en iyisi bu. 40...