Bu şikayetleri bende çok okudum, geçmiş olsun. Koskoca firmanın düştüğü duruma bak. Monitör konusunda amazon eskiden çook iyiydi, eğer bozmadılarsa monitör...
LG kesinlikle almayın hele de resmi sitesinden asla. Monitörde gray banding ve qd olede göre hdr soluk ve kötü renkler var diye iade etmek istedim. binbir...
Hayırlı olsun hocam bana gelen panelin grileri baya başarısız ama redditte aynı modeli gray banding olmayanlar vardı. İade konusunda bir durumun olursa...
ben de 32x870b-b aldım binbir pişmanım. LG.com'dan asla alışveriş önermiyorum. Monitörde graybanding var ve QD-OLED'e göre renk volüm hdr performansını...
evet hocam woledin hdri kötüymüş qd olede göre
1789059965
g81sften memnundum ancak bağlantı kopup geliyordu muhtemelen DSC teknolojisinden dolayı. mecburen...
LG 32GX870B-B
AI Settings: Off
Gamer Mode: 1
Black Stabilizer: 10
Brightness Level: Low
Contrast: 70
Sharpness: 50
Gamma: Mode 3
Color Temperature: Manual...
gray bandingten duramıyorum monitörde iade edeceğim. hdr kısmı da qd-oled gibi canlı değil. renkler daha parlak orada. bir daha woled'e dönmem ister tandem...
hocam titreme ve anlık flash problemi adapive-sync ve nvdia ayarlarından g sync kapatınca çözüldü.
karanlık ortamda parlaklık %30'da grayscale %95'te...
Benim icin monitör belki de ekran kartından önemli cünkü aldıgın şeye bakmanı sağlayan araç o. 5070 ti aldım 2k va panelden baktıktan sonra istedigimde oled...