hocam sıze katılıyoruım gerkesız para ama bunun bılgısınde olarak nedense elım nvdıa gıdıyor neden bılmıyoruım ama öyle oluyor
1778409288
hocam cuma gununu...
Mantıklı, ben samimi bir fikir veriyim sana bu arada, dikkate alıp almamak sana kalmış tabi ki, eğer 40-42k bandına 5070 ti yakalayamasaydım 32-33 bandında...
performans olarak aynıysa ozaman sff olması sorun degıl hocam ya hatta ufak olması daha ıyı daha az yer kaplar kasa ıcınde dıye dusunuyorum bende ındırım...
Kartın boyutları daha ufak oluyor, small form factor'ün kısaltması. Bu yüzden de soğutma blokları daha ufak oluyor normal modellere göre. Ama normal...
sff olunca ne degısıyor hocam bılgım yokta
1778407001
hocam rust valo last of resıdnt rdr22 olsun cogu oyunu oynuyorum 5070ti alcam ama bır suru model var...
Gerçek bir indirimle en ucuza hangisini buluyosan onu çek, ben öyle yaptım. Bir tek soğutması ve satış sonrası servisi farkediyor, OC/UV yapınca hepsi denk...
Merhaba, hangi kasayı, soğutucuyu, işlemciyi, güç kaynağını, ne tarz oyunlar oynadığınızı (cs go, pubg gibi mi yoksa the last of us tarzı mı) ve bütçenizi...
5070 ti ekran kartı alıcam ama bir sürü model var bu modellerın farkı nedır alıcaksam hangı modelı almam daha mantıklı ve neden yardımcı olursanız sevınırım
ram i hangi marka model aldınız acaba ? Chip seti Sk Hynix A die olması iyi olacaktır. Ssd olarak da Corsair mp600 güzeldir, kontrolcüsü Phison E18 olup...