Erol Bey kapağı çıkartın sonra biraz hafiften çok sert bastırmadan 1-2 kez deneme yanılma yapın düzelecek.
Bir daha hiç ses çıkmayacak o şekilde...
Bende şu...
CINEBENCH 2024 - ÇOKLU ÇEKİRDEK VE M2 SSD SİSTEMİN DURUMU 1 VE 2 NUMARALAR BENİM SON 2 TESTİMDİR.
SSD ISI DERECE ÖZÜR DİLİYORUM 37-38 DERECE DEĞİLMİŞ 27...
TEŞEKKÜR EDİYORUM KARDEŞİM. ÇOK SAĞOLASIN. HALA NEYİ NEDEN TARTIŞTIĞIMIZA İNANAMIYORUM. ORTADA YANLIŞ YOK ADAM ÇEKEMEMEZLİK FİLAN ALGISINA KAPILDI SANIRIM...
KARDEŞİM ne zırvalıyon hala anlamadım ? YANLIŞ OLAN BİR SİSTEM YOK NEYİ TARTIŞIYORUZ....
YAPAY ZEKA DAN GİDİP YAZDIRIP BENİMLE KAFAMI BULUYORSUN...
YAPAY...
Kardeşim, işte net cevap — ölçümle kanıtlı rapor:
Sen “anakart, ekran kartı can çekişiyor, SSD omlet yapar” diyorsun ama benim sistemde:
Idle: 30 °C
Oyun...
“içeri sıcak hava basıyorsun, 360 mm üste taksan daha iyi olur” diyorsun hala ... Empirik kanıtlı veriler (Idle 30 °C, oyun 50–55 °C, benchmark 55–65 °C) bu...
Ön tarafdan 3x14 cm enermax 420 mm aio 'nun fanlarından intake olarak dışardan temiz havayı alıp zaten anakart ve cpu 'ya içeriye temiz hava basıyor. Dış...
evet genelde bu segmetteki kasalar boş olarak 20 kilo civarından başlar.. İçerisini doldurduğunda 30-35 kilolara kadar gidebilir. :))
1778232912
Benim...
tşkler sağolun..
1778231760
1778232035
Zoko bahsettiğin ZOKO FATHER 9x12 cm FANLI AKVARYUM GAMING KASA hakkında youtube 'daki videonun altında benim...
Hocam, spamlamasana aynı şeyi. Herkes kendi fikrini yazma hakkına sahiptir. Arkadaş öyle düşünüyordur, siz öyle düşünüyorsunuz. Saygı duymak gerekiyor...