pusat k3 pro kablolu klavye sanırım. kablosuz olsa çok dahs güzrl olur hocam
1784223201
harflerin yanda olması benim için der değil hocam, hatta gözüme...
@jeagereren monster pusat k3 pro var. 2000tl ye bulursan alabilirsin. 12 taksit seçeneği de var monsterın. Ama şu an 2.5 olması lazım. O kadar verilmez. Bir...
hocam atk a9 plus kullanıyorum fare olarak 1940 liraya almıştım 800 mah bataryası var özellikle ölçmedim ama çok rahat uzun süreler çıkarıyor klavye olarak...
harfler switchin alt tarafındaydı sanırım eğer öyleysr benim için sorun yok ama hiç yoksa bende zorlanırım
1784206455
birde bu seviyelere çıkarsam manyetik...
kafamdaki gibi bir şey bulamazsam 3.5k seviyrlerinr çıkar f87 pro yu alırım hem görünüş olarak çok cezbetti hemde almışken düzgün bir şey almış olurum ancak...
kankam renk olarak şeffaf switchler ve çift renkli klavyeler hoşuma gitmiyor pek bu ilk attığım linkteki gibi sade siyah olması çok güzel olur. haricen...
mouse görüntü olarakta hoşuma gitti bunu alırım yüksek ihtimalle. Yarın gaming indirimlerinde düşenlerede bakıcam güzel bişey yoksa direkt siparişi veririm.
Çok aman aman oynamaz. Bütçenize uygun olanı alın derim. Çıkarsanız pişman olmazsınız. Ama bence çıkmasanızda pişman olmazsınız. Genel olarak kaliteli bir...
3395 sensörün farkı nedir hocam? ne kadar etkiler bu beni? 3950 olanlara baktım ama sadece kırmızı renk stoklu bulabildim siyahı yok. 3395 olan 2.2k...