Keşke ihtiyacı olana gitseydi işte ondan bahsediyorum. Aylardır ram kovalıyorum ama denk gelmiyor. Hep ihtiyacı olmayanlara gidiyor nedense :D
Nasip diyelim.
Ah be kardeşim azıcık kafanızı çalıştırın, açları doyuruyorsunuz.
Önce gider 2 tane kit alırsın sonra tamamen alakasız farklı bir hesap açarsın farklı tc...
Kendi kartım da garantisiz zaten. Aynı oyun performansını yakalıyorum ama 10K dediğimiz para 2.elde 9700X parası yada 2K daha koysan üstüne 7800x3D parası.
Merhaba arkadaşlar. Elimde Galax 4080 var temiz sorunsuz bir kart buna 39K ya alıcı çıktı hatta arkadaştan kapora da aldım hafta sonu satışını yapacam...
Bence ''hala aynı hata'' diye çok masum düşünüyorsunuz. Zaten daha önce benzeri yaşandı ama yine aynı şekilde devam ediyor. Görsel ATX, açıklama ATX, ilan...
Maalesef burda alıcı da etkili 28-30 bine 5060ti 8 gb versiyonunu fırsat diye paylaşan Nvidianin resmi Türkiye sitesi vardı dedim insanların aklı ile nasıl...
Çok değil 6 ay önce ocakta 5090 ve 245KF li sistemi 135K ya aldık o fiyattan sonra bu sarmadı :D
2 ay sonra sadece 5090 ı 150K dan sattım düşünün artık...
Doğrudur hocam yalan demiyorum zaten ama açıklamayı görünce atayım dedim. Belki o yorumu yapan arkadaş da bilmiyordur.
Bu arada MATX gönderirse muadil ATX...
75-80K para verip android cihaz almak akıl işi değil hele hele mediatek işlemcili bir android cihaz almak adama gülerler.
Evet evet anladık sentetik...