❌İndirim Bitti! Xpg Lancer 8gb 5200mhz 1999₺ 😱🔥🔥

Doğru diyorsun ama kullanıcı olarak böyle olaylar korkutuyor insanı. Demek ki yarın öbür gün vatanda bir indirim olsa bize ekmeğin kırıntısını bile bırakmayacak bu alsatçılar😕
Ben de şu an yeni bilgisayar topluyorum. Eskisi yandı. Elimde dandik laptop var, yazılımcıyım. Aio ve ekran kartına kendim bot yazdım. Yemin olsun ki, 4 gün içinde şu bilgisayara erişeyim, dünyanın en büyük botunu yazacağım buraya direkt konu açması için. Hatta rate limit yersem diye ip adresini allow liste aldıralım beraber site sahibine. Şeref sözüm. Onların kaplanı varsa, bizim de mirketimiz var (Bahçeli sesiyle)

Dostlar çok da üzülmeyin. Cidden al sat harici ve 8x2 kullanım hariç alınacak ürün değil. 4 channel ram ddr5'de ciddi sorunlu. E 16 ram de yetersiz sayılır artık. 2. Ellerde tertemiz 6000 üstü mhz 16x2 ramler var 14 15 liraya.
reis 4 k ya 16 olurdu bence herturlu

her ne kadar tony starkın mağarada yaptığı ramlerden olsada alınırdı o paraya

Dün 2x32 goodram aldım hocam al satçı da değilim ihtiyacım da yok aslında bilemedim
Keşke ihtiyacı olana gitseydi işte ondan bahsediyorum. Aylardır ram kovalıyorum ama denk gelmiyor. Hep ihtiyacı olmayanlara gidiyor nedense :D

Nasip diyelim.

Keşke ihtiyacı olana gitseydi işte ondan bahsediyorum. Aylardır ram kovalıyorum ama denk gelmiyor. Hep ihtiyacı olmayanlara gidiyor nedense :D

Nasip diyelim.
Bu şartlarda, bu koşullarda para herkes için ihtiyaç maalesef...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,486
Üyeler
197,698
Son üye
Batuvr
Geri