kanka bu virüsü bir şey indirince almıyon zaten o fotolara tıklaman yeterli indirmen bile gerekmiyo o iğrenç bişey o tek çözüm format diyor insanlar...
yazılımcılar için çok kullanışlı bende madlion mad 68 var ok tuşları olmasa kullanamazmışım mesela hiç bir şekilde 60 lık klavye almak biraz mantıksız...
item satışta satılanlar genelde çalıntı hesap oluyo zaten ama ben geçen sene arkadaşımın arkadaşından aldım 200 tl ye hiç bir sıkıntısı olmadı şu ana kadar
telefon numarası ekle e posta ekle outlook ta mail değişmez çünkü adamın bilmediği bir e posta adresi ekle ilk o e postaya kod gidiyo sonra girebiliyon 2...
olum yorumlardakiler delirmiş bi insan nvidia diyorsa illa sizce oyun için mi diyor ne kadar saçma yorum yapıyonuz ya 2. el olmasın şirkete gider göstercem...
kp 40 bende aldım 2750 tl yapacak bişey yok ama nasıl iyi mi? ben bu gün sipariş ettim
1788014868
kral iyi sistem toplamışsın ben kendi aldığım pc de biraz...
en fp alabildiğim seçenek buydu nedenini söylemeyi unutmuşum ilk yazdığımda render video edit oyun geliştirme gibi konulardada kullanacağım ki burdada...
9800x3d ye 12 faz bile gayet yeterli oluyo zaten ama genede iyi kaliteli en azından
1788009828
kaç ay dır topluyon nasıl 130k ya topladım monitör dahil
biraz daha koyup 9060xt almak bence çok daha mantıklı 2k gaming e giriş yapmış oluyorsun mesela almışken iyisini al yani düzeltme 9060xt daha güçlü değilmiş...