#REKLAM
NZXT ürünleri ile bir üst seviyeye geç!
Yüksek kaliteli NZXT donanımlar ile bilgisayarını bir üst seviyeye taşımak için efsane fiyatlar peşin...
Türkiyedeki Diyanet kurumunun aslında yazılı görevi tüm dinleri temsil etmek. İslam diyince 1000 farklı mehzebe düşünceye ayrılıyor. Sen şimdi diyanet...
Ama öyle dersen temsil edilmek istenilen topluluk bir şekilde yasa dışı toplanır ve tarikatleşir. Bu tarikatler de ki yöneticilerde tarikatlerinin amaçları...
Resmi Kurum Şeklinde, vergilerle beraber, kontrol altında mı yönetilmeli, yoksa Vakıf tarzı; el emek, yordamla mı işletilmeli. Şu anki liyakatsiz durumdan...
"Sosyal çürüme" diye adlandırılan şey aslında sanayi devrimi sonrası milletlerin aldığı hal. Türkiye bu sanayi devrimini yüz yıllar sonra yaşadığı için şu...
Ne yazık ki ülkemizde, geçmişte asla alınmaması gereken kararlar alındı ve başarıyla uygulandı. Ülkemizin coğrafi konumu ve etnik kökeni, sosyal çürümeye...
Bozulmayı köküne kadar hissedebiliyorum. Gerek insani, gerek çevresel olarak. Artık yapılan iyilikler gözüme batmaya başladı. O kadar nadirler ki denk...
"ŞAHSEN" lolde mouse ve klavyenin kabul edilebilir alt sınır dışında bir önemi olmadığını düşünüyorum. Kafanla ve alıştırmaya iyi klavye, mouse pad, mouse'u...
Dil öğrenmek için pekiştirme yapmam gerektiğine kanaat getirdim. Birileri bana tecrübeleriyle birlikte dil pekiştirme uygulaması önerebilir mi? Duolingo'nun...
Son zamanlarda oyunlarda geçirdiğim süre azaldı. Zamanımı değerlendirmem lazım. İngilizce şart. Boş vaktimde ayırabileceğim bir şekilde ingilizce öğrenmek...