Bu forumda neden linux ile alakalı neredeyse hiçbir şey bilen yok? Burası teknoloi ve donanım forumu değil mi? Şu anda Linux her açıdan Windows'u geçecek...
Çift diskim var, birisine windows kuruluyken diğerine fedora workstation 43 kurdum lakin bios'dan birini görürken diğerini görmüyor. İlk dendğimde grub'dan...
Şehzade hazretlerimiz bir hafta önce bütçe 14.4k demişti şimdi ise 6k diyor :) (abim)
İkinci el 1080p f/p kamerası fena olmayan bir telefon önerebilir misiniz?
Valla hocam ben sadece NSS be Wild Rift tarzı oyunlar oynuyorum telefonda. Bir de dizi dilm var o kadar.
15.5'a izin vermeyebilir ama denerim. Seçenekler...
Yeni telefon alacağım, daha doğrusu bana abim alacak :). Redmi Note 14 Pro alıcam dedi, bende dur bi foruma sorayım dedim. Bütçeyi net belirledi, 14569. Siz...
Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı dostlar?
https://forum.donanimarsivi.com/konu/google-gemini-pro-ogrenci-programini-nereden-alabilirim.1170303/
Gemin'ın sayfasında ücretsiz plan gördüm ve direkt olarak abone oldum lakin öğrenci olduğumu hiçbir yerden doğrulamadım. Hala yıllık ücretsiz öğrenci...
Geleceğe Dönüş (3 film)
Marvel filmleri baştan sona tüm seri (Iron Man, Örümcek Adam, Hulk, Karınca Adam, Galaksinin Koruyucuları, Yenilmezler,.. gibi tüm...