Bu konu icin söylemedim, genel olarak yaptığınız şey kisinin/kurulusun kesinlikle kârına bile olsa onun izni olmadan yapabileceğiniz anlamına gelmez. Onun...
bende fikrinize saygı duymakla beraber, konu çalmak çalmamaksa tabii ki herkes istedigini dusunebilir ve ona göre haraket edebilir. fakat konuya bir müslüman...
Sizin gibi düşünürdüm eskiden, korsana sert ve net biçimde karşıydım. Bu tür örneklere de sizin gibi cevap verirdim. Fakat artık daha ılımlıyım. Videoda...
yumurta örneği bence saçma bir örnek olmuş, her kopyalama potansiyel olarak orijinal satışlardan çalıyor. sadece o yumurtaya bütçesini ayırmak istese bile...
yaklasık 5x4m lik bir dükkan için kamera bakıyorum. hırsız vs girebilecek bir dükkan degil, alma amacımız gündüz çalışma saatlerinde herhangi bir olay vs...
birleşmesini istedigin sesleri seçip 'n' tusuna bas veya sag klik yapıp 'nest'e tıkla. daha sonra tekrar düzenlemek istersen birleşen katmana iki kere tıkla...
dambılla çalışmak yerine makineye geçebilirsin. örnegin dambıl bench press yapıyorsan makinede chest press yap. eksik tarafı biraz daha fazla kullanarak...