Fsr 4 ile dlss 4 neredeyse eşit gibi bişey dlss 4.5 biraz daha iyi tabi ama fsr 4.5 gibi şeylerde çıkar haralde. frame gen özelliğinde nvidia baya fark...
bu sorunları bi siz yaşıyorsunuz niyeyse, bilgisayar kullanmayı beceremediğinizden sanırım maalesef, iyi geceler
1769303409
o sırada bir düşük ekran kartı...
Güncelden haberim olmasaydı fikir belirtmezdim . Sorun yaşayan insan görüyorum ve yeni alacak sorun çekmesin diye öneriyorum. 5k çıkılamıyorsa da bi düşük...
Evet kronik sorunlu rx570-580 . Yakın zamanda arkadaşım yenilerinde sorun olmaz diye 9060xt aldı yine sorunlarını çekiyor. Ayrıca 1650-1050 çok eski kartlar...
Markaya göre hareket eden biri değilim ama ekran kartında çevremden gördüğüm üzere amd ekran kartları hep sorunlu oluyor. Nvidiada sorun yaşayan birini...
amd de daha uyguna daha yüksek performans ama sorun yaşama ihtimali daha yüksek. nvidia daha pahalı dlls tarzı özellikler baya önde amd ye göre ve nispeten...
Kısa süreli kullanma fırsatım oldu . Kesinlikle alternatifleri değerlendirmesin. Performansı çok düşük ve yakıtı da performansına göre fazla. 1.3 multijet...