Şuan kesinlikle bunu öneririm gaming gecesi özel indirim ve 50k ya aşırı iyi sistem, ssd yi 1 tb yap sogutucuyuda spectrum v3 yap geç 53.689 tl ye geliyor...
4000 tl bütçem var ağırlıkı cs gibi fps oyunlar oynuyorum önceliğim red switch ama uygun güzel klavye olursa switch önemli değil TAM BOYUT KESİN isteğimdir...
ilk öneri olarak lenovo r24s güzel ama renk olarak o kadar tatmin edeceğini düşünmüyorum orijinalinde 6bit olmasından dolayı bunun yerine bu ilk önerim...
Merhaba hocam 2. monitör lazım olabildiğince ucuz bir monitör arıyorum ancak benide kör etsin istemiyorum ne öneririrsiniz şu an lenovo r24s var 24 inc veya...
Merhaba hocam 2. monitör lazım olabildiğince ucuz bir monitör arıyorum ancak benide kör etsin istemiyorum ne öneririrsiniz şu an aklımda lenovo r24s var 24...
İlk önce işlemci ayarlarına bak zaten arkadaşlar bayağı bir anlatmış sonrasında montaj sırasında belki soğutmanın plastiğini sökmemiş olabilirsin onu...
Merhaba ;
5000 tl ve altında kulaklık arıyorum 1. Kriter kablosuz olması öncesinde cloud 3 kablosuzu kullandım hoşuma gitmedi cloud 2 ye geri döndüm şimdi...