kredi kartına taksit yapıcam dostum maalesef 2. el alamam ve fatura kestirmem lazım.
1790458688
bende öyle düşünüyorum zaten elimde S tier bir psu ve...
hocam ilk arkadaşın dediği aracı alın 6 ay kullanma şansım oldu gerçekten konforlu bir araç dedirtecek kadar iyi , özellikle alırsanız EXECUTİVE PLUS alın...
akakçede çıkartmak imkansız olarak gördüm şu an belki sitelerden toplamak lazım ama oda 3 ay mı sürer 5 ay mı sürer allah büyük bende öyle deneyeceğim artık...
merhaba ;
bütçe başlıktaki gibi 50k -60 k ya kadar max çıkabilirim .
elimde 850w a tier bir psu ve noctua nh d15 var bu parçalar harici birşeyim yok tek...
T10f ten öyle bir şikayet duymadım ve genelde o sıkıntılar ilk versiyonlarda oluyor t10f çıkalı bayağı geçti olacağını sanmıyorum .
1789808889
Şehir dışına...
Yarım kaskı düşük bütçede önermem tam kask al neden dersen o çene kısmı yumruk atsan kırılıyor ve yukarı atıyor , ve hangi kaskı alırsan al senin kafanı...
Sadece şehir içinde kullansan mükemmel bir şey hocam rezillik değil , e tabi arabasından arabasına değişir bu piyasadaki e corsa ları filan ben arabadan çok...
Hocam ne kadar para o kadar köfte maalesef ki zaten fiyatlardan belli ls2 de dış kabuk çok güzel ancak iç katmanlar biraz kalitesiz ve iç pedlerde kalitesiz...