2 aydır geçmeyen bir packet loss problemim var, daha önce olmuyordu fakat bir anda başladı. Modem değiştim, Netspeed'ten Millenicom'a geçtim yine düzelmedi...
Bence fabrika daha iyi geleceği var yani varacağın nokta belli vatan için de bi kaç kötü orta iyi model ezberlersin doğaçlama da katar götürürsün kimse...
Vatan sömürür çünkü hiç bir şey belli değil, basit iş basit ve düşük maaaş verirler. Ama fabrikada iş kapıyorsun, hatta fabrikada iş kapıp kendi küççük...
Dayım 20 yıldır kurumsal global bi fabrikada çalışıyor daha yeni 45k gibi maaş almaya başladı :/ 3 senede kim kime veriyo 50k beyaz yaka falan deilse zor
Palet ustası, şefi veya amiri şu anki maaşları, 3 yıl sonra bunların 2 katı maaş olur... Birilerinin dikkatine... Ayrıca burda en düşükler yer almış...
Hem ofis hem fabrikada çalıştım, bölümümüz farklı ve paletle alakalı bi fabrikada çalışmadım (bardak, döküm ve deri) ama genel olarak büyük yaş kesiminin...
Tam olarak benimde aklıma öyle geliyor. Fabrika baya bir yorucu korkunç gibi geliyor fakat adamlar 3 senenin sonunda işin çok rahatlar altına araba verilir...
Beni aradılar ve tek bir soru sordular: '60 bin TL'ye nasıl bir bilgisayar toplarsın?' cevapladım. Sonra 'X ilçesinde mi oturuyorsun?' diye sordular...
Arkadaşlar sonunda üst seviye bir bilgisayarı topladım ve tamamladım fakat X264'ten yayın açınca -25 30 civarı FPS kaybediyorum, AMD Codec'i ile açınca...
Nasıl alacağım hakkında bir bilgim yok. Ben kalfalık sertifikasını nereden almalıyım? Birkaç siteye baktım birisi 1200TL diyor diğeri 2500TL diyor ne farkı...