2knw isimli üyenin son içerikleri

1. 2

Raspberryden proje ödevim var yardımcı olucak var mı

Hocam opencv muhabbetini tam anlatabilen video bulamadım hiç
  2. 2

Bunlarla alakalı netden bilgi alirim
  3. 2

Raspberry pi da proje ödevim var. Ödev şu, kırmızı topu(örnek) takip eden bir araba yapıcam. Opencv ile takip edilecek nesneyi tanıtıcam daha sonrasında araba kameradan dolayı nesne nereye giderse oraya gidecek. Bu konularda yeniyim yardimci olacak var midir
  4. 2

Bilgisayar açılmıyor

Kablolar yerindeydi ama kısa devre yapınca calıstı tuşta bi sıkıntı mı var acaba
  5. 2

Bilgisayar açılmıyor

Kasa 1772560593 Prizde sikinti vardir diye prizi denedim prizde de bi sorun yok kasaya güç gitmiyor ama 1772560625 Kabloyu nasıl deneyebilirim
  6. 2

Bilgisayar açılmıyor

Benm bilgisayar arada bu sorunu yaşatıyordu zaten tekrar yaşattı ama bu sefer açılmıyor. Güç dügmesine 2 kere basılınca açılıyordu normalde ya da uzun süre basınca ama bu sefer olmadı. Güç kablosunu çıkardım 30 saniye güç dügmesine bastim ve tekrar guc kablosunu takıp çalıştırmayı denedim ana...
  7. 2

Bilgisayarımda hangi parçayı degişirsem kasma olmaz

İşlemci için 10k Ekran karti 15k
  8. 2

Hocam genelde fps oyunları battlefield arc valo cs. Yüksrk grafikte oynamiyorum genelde orta ya da düşük grafiklerde oluyor
  9. 2

Bazen oyunlarda saniyelik kasma, drop oluyor. Şuan ki sistrmimi donanim arşivin indirimli pc toplama videosundan almiştim. Sistem özelliklerim ; Gigabyte Rtx 3050Ti Ryzen 5 3600 16gb ram 480gb ssd 500 gb hdd SIzce ekran karti mi değişmeli yoksa işlemci mi
  10. 2

3K %75 Türkçe Klavye Önerisi

Bu salı indirime girmişti 2700 di fiyat. Kullanmadım bilmiyorum ama iyi gozukuyordu indirimli fiyatıyla
  11. 2

Yardım ATK NEPTUNE N9 PRO - ULTRA FARK NE

Hocam bende hyper x cloud 3 s wireless alıcam indirime falan girmesini bekliyorum. Geçen hafta elimde mchose x9 vardı ve kulaklıkta sürekli ses patlaması oluyordu. Bu kulaklıkta da aynı sorun olur mu acaba. Bunu da alabilirim
  12. 2

Hyper X Cloud III S alınır mı

Bende o zaman gormemiştim hocam diğer kulaklığın iadesi ile uğraşıyordum idefix yüzünden 1 hafta beklettiler iadeyi. Bir daha girer mi acaba başka bir sitede
  13. 2

Konunun linkini bırakır mısın hocam
  14. 2

Önceki kulaklıgımda Razer Blackshark V2 mikrofonu bozuldu ama cok memnundum
Geri