Bilgisayar açılmıyor

2knw

80+
Reaksiyon skoru
0
Benm bilgisayar arada bu sorunu yaşatıyordu zaten tekrar yaşattı ama bu sefer açılmıyor. Güç dügmesine 2 kere basılınca açılıyordu normalde ya da uzun süre basınca ama bu sefer olmadı.
Güç kablosunu çıkardım 30 saniye güç dügmesine bastim ve tekrar guc kablosunu takıp çalıştırmayı denedim ana olmuyor. Yardimci olacak biri var mıdıe

Hiç bir ayrıntı yok bilgisayardan kastınız kasa mı laptop mu.

Kasa
Hiç bir ayrıntı yok bilgisayardan kastınız kasa mı laptop mu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Prizde sikinti vardir diye prizi denedim prizde de bi sorun yok kasaya güç gitmiyor ama

Kabloyu nasıl deneyebilirim

Kasa

Prizde sikinti vardir diye prizi denedim prizde de bi sorun yok kasaya güç gitmiyor ama

Kabloyu nasıl deneyebilirim
Bilgisayardan biraz anlıyorsan büyük ihtimalle güç tuşunun kabloları yerinden çıktı veya oynadı onlaro kontrol et. Becerebiliyorsan orayı kısadevre ile çalıştırabilirsin.

Bilgisayardan biraz anlıyorsan büyük ihtimalle güç tuşunun kabloları yerinden çıktı veya oynadı onlaro kontrol et. Becerebiliyorsan orayı kısadevre ile çalıştırabilirsin.
Kablolar yerindeydi ama kısa devre yapınca calıstı tuşta bi sıkıntı mı var acaba

Tuş bozuk hocam muhtemelen benim tuş da öyle bazen tekte çalışıyor bazen 5-10 kere basıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,194,854
Üyeler
189,743
Son üye
TalhaK.
Geri