Evet, çok zor değil. BIOS'a girdikten sonra fan ayarları bölümünde bir grafik bulunuyor. Bu grafik üzerinden, mouse ile belirli sıcaklık değerlerinde fanın...
Sıcaklıklarınız normal görünüyor. Yaşadığınız ses problemi, kullandığınız fanların tasarımından kaynaklanabilir veya BIOS'taki fan ayarları yüksek devirde...
Hocam, araştırdım ve eski mesajlarınızdan anakartınızı gördüm. Boot ışığı sürekli yanıyor sanırım. Bu bir sorun değil; işletim sistemi olmadığı için yanan...
Çok güzel anlatmışsınız hocam teşekkürler her şey önümde ekranda ama bios ışığı yanıyor normalimdir? Ek olarakwindows USB’si var ama Ethernet kablosuna çok...
Hocam, eğer Windows kurulumu sırasında internet bağlantısı istiyor diye soruyorsanız, “Ethernet bağlantım yok” seçeneği için YouTube’da bypass yöntemlerini...
Dostlarım selamlar, sistemimi güzel bir şekilde kurdum her şey güzel çalışıyor ve biostayım ne yapmam gerekiyor önce bios update mi yoksa windows mu...
Hocam, önce RAM’leri EXPO profiline çekin. Hiçbir şey yapmadığınızı varsayarak söylüyorum. Ardından ilk olarak Windows 11 Pro’yu kurun. BIOS güncellemesini...